Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα χωριά, η Bέροια των 3.500.000€ και τα λάθη του Δερμιτζάκη

Σε καμία περίπτωση επειδή ήρθε ένα κακό αποτέλεσμα δεν θα πρέπει να γίνουμε τιμητές και να σταυρώσουμε τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή. Μαραθώνιος είναι το πρωτάθλημα, θα έρθουν και τα κακά αποτελέσματα. Η ισοπαλία της Βέροιας, με κάποιο «χωριό» που λέγεται Τρίγλια, πόνεσε για δύο λόγους. Πρώτον γιατί μας απέδειξε περίτρανα πως υπάρχουν προβλήματα (τα λέγαμε ακόμα και όταν η ομάδα νικούσε!) και ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές, κακά τα ψέματα, δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας. Δεύτερον, γιατί πέσαμε για πρώτη φορά από την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Και μόνο από άποψη πρεστίζ, δεν γουστάρω να είμαι δεύτερος στην λήξη του πρώτου γύρου!

Για μένα ο Δερμιτζάκης φταίει, γιατί υποτίμησε την Τρίγλια και προσωπικά τον Γεωργιάδη. Δεν έκανε κινήσεις που θα αλλάξουν την ροή του ματς. Έβλεπε πως η Βέροια δεν τραβούσε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ περίμενες να αλλάξει το σκηνικό, ο Γεωργιάδης για δεύτερη φορά τον «μπλόκαρε» μέχρι το 65'. Από εκεί και πέρα πήρε τα ηνία, έκανε δύο-τρεις ευκαιρίες, αλλά γκολ δεν πέτυχε. 

Έβλεπε πως κάποιοι παίκτες έχουν ψοφήσει από την κούραση και αυτός δεν τους έκανε αλλαγή! Έβαλε έναν τουρίστα μέσα που δεν ήξερε που πατάει και που βρίσκεται. Επίτηδες, δεν αναφέρω ονόματα, γιατί δεν θέλω να δημιουργήσω προβλήματα. Αν συνεχιστεί όμως η ίδια κατάσταση, να είστε σίγουροι πως θα το κάνω...

Παρακολούθησα μετά την λήξη του αγώνα, τις δηλώσεις του Δερμιτζάκη και ομολογώ πως δεν τις πολυκατάλαβα. Υπήρχε μια σύγχυση στα λεγόμενά του. Από την μια έλεγε πως χαίρεται που πήρε έστω κάτι από αυτό το ματς, (μάλλον εννοούσε την ισοπαλία), και ότι έγινε προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές του. Από την άλλη πλευρά, είπε πως χάσαμε αγωνιστικά ένα ολόκληρο ημίχρονο και ότι δεν είναι ευχαριστημένος από την ισοπαλία. Άλλα ντ' άλλων δηλαδή! Θεωρώ πως ήταν η χειρότερη φετινή του εμφάνιση. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως δεν είναι καλός και έμπειρος προπονητής. Ίσα-ίσα! Απλά επισημαίνουμε τα λάθη του. 

Όσον αφορά τον Κωστάκη τον Γεωργιάδη, ήρθε στη Βέροια με πληγωμένο εγωισμό. Ένα πληγωμένο αγρίμι που ήθελε να δώσει απαντήσεις. Μετά τα όσα πέρασε την περσινή χρονιά, (που να λέμε την αλήθεια δεν ευθύνεται μόνο αυτός, άλλοι τον είχαν αφήσει μόνο του και άλλοι έβαζαν αντικανονικά παίκτες να παίξουν, ενώ είχαν συμπληρώσει κάρτες), ήθελε να πάρει το διπλό και να κλείσει στόματα. Αν έμπαινε το πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, μπορεί να είχε κάνει και κηδείες! Έστησε σωστά την ομάδα. Ήξερε πότε να επιτεθεί και πότε να αμυνθεί. Δεν είναι τυχαίο που την πρωτοπόρο Καβάλα την κέρδισε με 3-2 και τη Βέροια πήρε εύκολα την ισοπαλία εκτός έδρας.

Σειρά τώρα έχει ένα άλλο χωριό που λέγεται ΑΕΠ Κοζάνης. Νομίζω δεν είναι καν ομάδα της Κοζάνης, αλλά μια συνένωση τριών χωριών (Αλωνάκια, Ξηρολίμνη και Σκήτη). Δεν το συζητάμε για κάποιο άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Οι παίκτες θα πρέπει να σοβαρευτούν και να καταλάβουν πως παίζουν στην 5η μεγαλύτερη ομάδα του επαρχιακού ποδοσφαίρου (μετά από Λάρισα, ΟΦΗ, Ξάνθη, Γιάννενα). Δεν γίνεται μια ομάδα των 3.500.000€ να φέρνει ισοπαλίες με χωριά και με κωμόπολεις!

5 σχόλια:

  1. Σωστός , έτσι είναι , έπρεπε να πρόσεχε ως γνώστης !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γύρισε λίγο το χρόνο πίσω όχι πολύ γύρω στα 20 χρόνια και θα θυμηθεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μασκοφορε! ξερω ποιος εισαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιόν εννοείς μασκοφόρο φίλε και ξέρεις ποιός είναι ?

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ