Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Περισσότερα τμήματα και σχολεία της Ημαθίας κλείνουν λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού

Αναλυτικά η λίστα
Μακραίνει συνεχώς η λίστα του Υπουργείου Παιδείας με τις σχολικές μονάδες και τμήματα που βρίσκονται σε αναστολή λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στην εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα. Στην Ημαθία σύμφωνα με την λίστα του Υπουργείου, δεκαοκτώ (18) είναι οι σχολικές μονάδες σε Βέροια, Αλεξάνδρεια και Νάουσα που έχουν αναστείλει πλήρως ή μερικώς την λειτουργία τους λόγω κρουσμάτω.

Τελευταίες προσθήκες στην λίστα του Υπουργείου, το 7ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας, το 12ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας, Το 1ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας, το 1ο Νηπιαγωγείο Αλεξάνδρειας που κλείνει ολόκληρο, το Λύκειο Πλατέος - Κορυφής, το Γυμνάσιο Πλατέος, 4ο Δημοτικό Αλεξάνδρειας και το 3ο Δημοτικό Νάουσας.

Αναλυτικά τα σχολεία της Ημαθίας που ανέστειλαν μερικώς ή ολικών την λειτουργία τους είναι τα εξής: 

Δήμος Βέροιας




Δήμος Αλεξάνδρειας




Δήμος Νάουσας



1 σχόλιο:

  1. Ο παραλογισμός του μη ελεγχόμενου self test και μάλιστα μια φορά τη βδομάδα. Μόνη ελπίδα ο ζεστός καλός καιρός,και για τους άξιους η σωστή πολιτική του υπουργείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ