Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Πράσινες Στάσεις» Αστικών προϋπολογισμού 95.000€ από τον Δήμο Βέροιας

Με φωτοβολταϊκό σύστημα και θύρα φόρτισης USB

Σε αντικατάσταση - αναβάθμιση 37 στάσεων αστικών συγκοινωνιών που εξυπηρετούν καθημερινά το επιβατικό κοινό του πολεοδομικού συγκροτήματος προχωρά ο Δήμος Βέροιας. Η πρόταση που ενέκρινε το Υπουργείο Εσωτερικών εντάσσεται στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», στo πλαίσιο της Πρόσκλησης V για την Πράξη: «Προμήθεια και τοποθέτηση στεγάστρων αστικής συγκοινωνίας στο Δήμο Βέροιας», συνολικού προϋπολογισμού 95.232,00€. Στο πλαίσιο υλοποίησης της συγκεκριμένης δράσης αναμένεται να γίνει προμήθεια και εγκατάσταση (37) τριάντα επτά στεγάστρων στάσεων, με σκοπό την ασφαλέστερη μετακίνηση των δημοτών και την προστασία τους από τις καιρικές συνθήκες.


Παράλληλα, σε όλα τα στέγαστρα θα εγκατασταθεί Φωτοβολταϊκό Σύστημα (Φ/Β) ικανό να παρέχει ενεργειακή αυτονομία, επαρκή για τη λειτουργία του φωτισμού, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα φόρτισης smart συσκευών και οποιασδήποτε άλλης συσκευής μέσω USB θυρών που θα είναι εγκατεστημένες σε κάθε στάση αστικής συγκοινωνίας.



3 σχόλια:

  1. Μη μου πει κανεις οτι δεν διαφωνεί κανένας. Μια βόλτα στο άλσος στου Παπάγου, θα μας πείσει. Απο τα φωτιστικά, πόσα ειναι εντάξει; Δυστυχώς, κάποιοι λίγοι, θα τα ρημάξουν πάλι. Απο μαγκιά. Γιατί ετσι γουστάρουν. Γιατί λογαριασμό θα σου δώσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α, ωραία! Καινούργιος χώρος για συνθήματα των αριστεροαναρχοάπλυτων! Τι καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ