Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέα απώλεια βαθμών για τη «Βασίλισσα», 0-0 μέσα στην Κοζάνη

Έμεινε 4 βαθμούς πίσω από την Καβάλα

Η Βέροια άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στην Κοζάνη, μένοντας στο 0-0 με την τοπική ΑΕΠ, για τη 10η αγωνιστική της Football League. Έτσι, η «Βασίλισσα του βορρά» έμεινε τέσσερις βαθμούς πίσω από την Καβάλα, που προπορεύεται στον Βόρειο Όμιλο. Οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη δεν κατάφεραν να σκοράρουν και μετά από μια μέτρια εμφάνιση, έφυγαν απογοητευμένοι από τον αγωνιστικό χώρο. Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, ενώ οι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν από τις δύο ομάδες για την επίτευξη ενός γκολ ήταν μετρημένες στα δάχτυλα.


Το πρώτο ημίχρονο ήταν χωρίς ρυθμό και οι ομάδες δεν κατόρθωσαν να δημιουργήσουν κλασικές ευκαιρίες. Η Βέροια δεν κινδύνευσε από τους γηπεδούχους ενώ επιθετικά είχε ένα σουτ του Καραγιάννη μέσα από την περιοχή στο 7’, που πέρασε ψηλά άουτ και μια κεφαλιά του Σκόνδρα, μετά από κόρνερ, στο 26’, που είχε την ίδια τύχη.

Στο πρώτο μέρος ακυρώθηκε και δυο γκολ ως οφσάιντ. Στο 14’ της ΑΕΠ με τον Αιχμαλωτίδη και στο 40’ της Βέροιας με τον Σιμόνι.

Στο δεύτερο 45λεπτο η Βέροια είχε τον πρώτο λόγο αλλά πάλι δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που της δόθηκαν για να σκοράρει. Στο 47’ ο Πόζογλου σημάδεψε το δοκάρι μετά από σέντρα του Μπουκουβάλα και στο 61’ ο Λουκίνας με προβολή από κοντά έστειλε την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα. Στο 65’ πάλι ο Λουκίνας απείλησε την εστία της ΑΕΠ όταν επιχείρησε με ανάποδο σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 60’ όταν ο Τρομπούκης έκανε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι αλλά ο Πάλλας δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα και στο 86’ όταν σουτ του Λι μέσα από την περιοχή έφυγε απελπιστικά άουτ.
Με δεύτερη κίτρινη αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις ο Νικολίτσας.

Διαιτητής: 
Θεοχάρης (Στάικος, Θανασιάς)

ΑΕΠ: Σταυρίδης, Τρομπούκης (77’ Κυριαλάνης), Τσικόπουλος, Κοτταρίδης, Ταίρης, Ντούκα, Πάλλας (90' Ντινόπουλος), Παπαδόπουλος, Νικολίτσας, Αιχμαλωτίδης (54’ Λι), Φωλίνας.

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Παπαχρήστος (46’ Πεταυράκης), Σκόνδρας, Οικονόμου (85' Μπλέτσας), Βεργώνης, Καραγιάννης (72’ Μούργος), Μαραγκός, Πασάς, Πόζογλου (72’ Αποστολόπουλος), Σιμόνι (46’ Λουκίνας).

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστική:
  • Πανσερραϊκός – Καβάλα 1-3
  • Πόντιοι Κοζάνης – Βέροια 0-0
  • Αλμωπός Αριδαίας – Πιερικός 3-1
  • Τρίγλια – Ολυμπιακός Βόλου 2-0
  • Θεσπρωτός – Απόλλων Πόντου αναβολή
Βαθμολογία

1. Καβάλα 25
2. Βέροια 21
3. Πανσερραϊκός 19
4. Πιερικός 14
5. Ολυμπιακός Βόλου 13
6. Τρίγλια 12
7. Θεσπρωτός 11
8. Αλμωπός Αριδαίας 9
9. Απόλλων Πόντου 5
10. Πόντιοι Κοζάνης 3

3 σχόλια:

  1. Κρίμα για τον πρόεδρο και όσους ασχολούνται με την ομάδα το δις εξ αμαρτην ουκ νοήμονες ποδοσφαιριστές απλά κοπριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ομάδα που ...ντρέπεται να βάλει κόκκινα και μπλέ, ας βγεί και 5η. Σκασίλα μας. Εμείς ήμασταν Βέροια, όχι Ελπίδα απ΄το Σκούταρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tatouaz se olo t soma Mali xirismeno giali Armani kolonia dolce skulariki se ke ta dio aftia tsanta lui vitton ke I phone 12. E pos na su pexi Bala to pedaki meta re antrope mu.kala tus ekane o gaitanos k tus edioxne apo to gipedo.tora latte maciatto sketo Mauro Pisa. To stomaxi sta kanela. Xristos anesti

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ