Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στις εκδηλώσεις της Νάουσας ο Τσαβδαρίδης

Μαζί με την Πρόεδρο του «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου
Στις εκδηλώσεις για την 199η Επέτειο του Ολοκαυτώματος της Νάουσας βρέθηκε ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης. Μετά την επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, ο Βουλευτής Ημαθίας μετέβη στον Χώρο
Θυσίας όπου τελέστηκε Τρισάγιο και ακολούθησε η ρίψη στεφάνου στο βάραθρο της Αράπιτσας, ενώ στη συνέχεια παρακολούθησε με ιδιαίτερη συγκίνηση την αναπαράσταση της θυσίας των γυναικών. 

Ο αναπληρωτής γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ συνόδευσε την κ. Αγγελοπούλου που παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις, τόσο στην επίσκεψη της στο κτήμα Μπουτάρη όσο και στον αρχαιολογικό χώρο της σχολής του Αριστοτέλη στη Μίεζα, όπου ενημερώθηκε από την κ. Κοτταρίδη. 

Η πρόεδρος της επιτροπής "Ελλάδα 2021" δώρισε στη σύζυγο του κ. Τσαβδαρίδη, κ. Λίτσα Παπαδημητρίου, η οποία είναι και μέλος του Λυκείου Ελληνίδων, ένα βιβλίο λαογραφίας. Στις συζητήσεις που έγιναν μεταξύ Τσαβδαρίδη - Αγγελοπούλου στο περιθώριο των εκδηλώσεων, το κλίμα ήταν πολύ καλό και η οικειότητα εμφανής.



















4 σχόλια:

  1. Μεγάλος μάγκας ο Λάζαρος.Παίρνει δέκα χιλιάδες ευρώ σαν βουλευτής,παίρνει πάνω από δύο χιλιάδες ευρώ τον μήνα σαν μόνιμος δικηγόρος του Δήμου Βέροιας.Τον ζηλεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι κουτσουπιες μαραθηκαν, μα ο Λαζαρος ανθιζει..

      Διαγραφή
  2. Ο shopping star της καρδιας μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ζηλεύεις καλε μου κρίμα που θα εισαι για πάντα ενα τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ