Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με άρωμα Βέροιας η Ευρωπαϊκή κούπα της ΑΕΚ

Με την συμμετοχή ενός Βεροιώτη, η ΑΕΚ κατέκτησε το ευρωπαϊκό κύπελλο κόντρα στην Σουηδική Ίσταντς, ένα παιχνίδι που διεξήχθη το βράδυ της Κυριακής 30 Μαΐου στην πόλη της Χαλκίδας. Ο αγώνας έληξε με σκορ 24-20. Ο δικό μας Μπάμπης Δομπρής ήταν ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές του ματς και εκείνος που έβαλε την σφραγίδα του με τα 4 γκολ για να πετύχει η Ένωση αυτήν την μεγάλη επιτυχία. Λίγα λεπτά μετά την λήξη του τελικού, οι πανηγυρισμοί συνεχίστηκαν στα αποδυτήρια, με τους αθλητές να κρατούν το κύπελλο και να ζητωκραυγάζουν για την σημαντική κατάκτηση του τροπαίου.

2 σχόλια:

  1. Πορεία στους δρόμους της Βέροιας ΤΩΡΑ. Τι η ΑΕΚ της Αθήνας το πήρε? Καλά και που το ανέφερες βεροιωτη πολύ τους είναι. Αυτοί νίκησαν και τον τιμημένο ΠΑΟΚ σίγουρα με τη διαιτησία, εξωαγωνιστικά κτλ. Διέγραψε το όλο το άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πόσο γέλιο προκαλείς ...ΑΕΚ ΠΑΝΤΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟ ΘΥΡΑ 21 ΒΕΡΟΙΑΣ

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ