Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξαναχτύπησε ο μπόμπερ «Λούκι-Λούκ»

Ήταν να μην πάρει φόρα, ο «Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς» των φτωχών
Το τελευταίο χρονικό διάστημα, προσωπικά φαίνεται πως έχει πάρει την υπόθεση ανόδου στην Super League 2 ο Γιάννης Λουκίνας. Ο σκληροτράχηλος επιθετικός της Βέροιας, μετά την δυστοκία στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, έχει απασφαλίσει και σκοράρει κατά ριπάς. Τις προηγούμενες 4 αγωνιστικές έχει βάλει συνολικά πέντε γκολ (δύο γκολ με Απόλλων Πόντου και Ολυμπιακό Βόλου και ένα τέρμα με τις Σέρρες) και αποδεικνύει πως είναι το βαρύ πυροβολικό της «Βασίλισσας του Βορρά».

Στο ματς με τον Πανσερραϊκό, αν και έχασε πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας και ο χρυσός σκόρερ που έδωσε τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στη Βέροια. 

Στην φάση της εκτέλεσης του φάουλ από τον Πόζογλου, πήρε σεντερφορίσια θέση μέσα στην μεγάλη περιοχή, σηκώθηκε στον... Θεό, όπλισε και «σκότωσε» τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Από μοιραίος έγινε ωραίος!

Γιατί ως γνωστόν ο «Λούκι-Λούκ» πυροβολεί πιο γρήγορα και από την σκιά του!

1 σχόλιο:

  1. Ο λούκι- λουκ,ο φτωχός Ιμπραιμοβιτς ξέρει τη λέξη αγγλιστί ΑΣΙΣΤ? Μάλλον όχι,ας δει ένα δύο παιχνίδια τον Ελ Αραμπι. Τότε η ομάδα δεν θα τυραννιεται να νικήσει Τρίγλια,Κοζάνη,Δώθε Ραχούλα κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ