Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Υπερσύγχρονοι αναπνευστήρες για την νέα ΜΕΘ του Νοσοκομείου

Με μεγάλη ικανοποίηση και χαρά, ο Ηλίας Πλιόγκας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ανακοίνωσε την παραλαβή νέων υπερσύγχρονων αναπνευστήρων για την νέα Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ο διοικητής του Νοσοκομείου τόνισε πως με σχεδιασμό, συνεργασία, ευελιξία και αποτελεσματικότητα, ήρθαν οκτώ μηχανήματα που θα βοηθήσουν τα μέγιστα στην βελτίωση της μονάδας υγείας. Η παραλαβή έγινε το πρωί της Δευτέρας 10 Μαΐου από το Υπουργείο Υγείας. Στόχος της διοίκησης είναι η διαρκής ενδυνάμωση του Νοσοκομείου και η περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών προς τους πολίτες.

4 σχόλια:

  1. Μπράβο. Τελικά κάτι κινείται στο Νοσοκομείο μας.Δεν του το είχα στην αρχή αλλά τελικά φαίνεται εργατικός και μεθοδικός. Θα περιμένω τα επόμενα βήματα για να πεισθώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΦΥΓΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΟΡΓΑΝΟΣΗ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ.ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΕ ΜΕΣ ΤΗΝ ΓΡΙΝΙΑ.ΕΙΔΑ ΚΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ.ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ.ΜΠΡΑΒΟ .ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΔΑΣΚΑΛΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΒΕΝΤΙΑ!!!ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΥΣ ΒΕΡΙΩΤΕΣ!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χθες το πρωί έκανα την δεύτερη δόση του εμβολίου.Θα ήθελα να συγχαρω και να ευχαριστήσω το προσωπικό του κέντρου για την άψογη και ευγενική συμπεριφορά τους μια απορία καλοπροαίρετη.Ο έλεγχος θερμομετρησης καταργήθηκε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ