Quantcast

http://picasion.com/

Δεκάδες φωτεινές κουκκίδες στον ουρανό της Βέροιας!

Ο Elon Musk αναστάτωσε τους Βεροιώτες
Την εμφάνισή τους στον Βεροιώτικο ουρανό έκαναν έπειτα από σχεδόν έναν χρόνο οι δορυφόροι StarLink by Elon Musk. Πολλοί ήταν οι Βεροιώτες που γύρω στις 10 το βράδυ πρόλαβαν και είδαν στον νυχτερινό ουρανό της πόλης μια σειρά από παράξενα φωτεινά αντικείμενα να κινούνται σε συστοιχία, σε σχήμα φωτεινής αλυσίδας, με το παράξενο θέαμα να προκαλεί σε κάποιους ιδιαίτερη αναστάτωση. Ουδείς λόγος ανησυχίας, καθώς δεν πρόκειται για εξωγήινη εισβολή αλλά για τμήμα των δορυφόρων του πρότζεκτ Starlink από την εταιρεία του Έλον Μασκ, «SpaceX», του Αμερικανού ιδιοκτήτη της Tesla, που βρίσκονται σε χαμηλή τροχιά για την παροχή γρήγορου, δορυφορικού Ίντερνετ. 

Οι δορυφόροι έγιναν απόψε ορατοί σε πολλές πόλεις της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, καθώς πέρασαν σε πολύ κοντινή απόσταση από την γη, με τους κατοίκους να μπορούν να τους διακρίνουν άνετα δια γυμνού οφθαλμού. Τι ακριβώς αντίκρυσαν όσοι πρόλαβαν να τους παρατηρήσουν; Η παρακάτω εικόνα δείχνει την πορεία των μικρών φωτεινών κουκκίδων (δορυφόρων), όπως έγινε αντιληπτή απόψε. 




12 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Και τι είναιιιιιι!!!!!!!Θεριά που κείτονταν στη θάλασσαααααα!!!!!!;;;;;;

      Διαγραφή
    2. και τι ειναι;

      Διαγραφή
  2. Εθεάθησαν δυο φορές, σε διαφορετικές κατευθύνσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βόλτες εκάμανε για ξεμούδιασμα. Εμετράγανε την ακριβή απόσταση για πεζογέφυρα στον Αλιάκμονα. Απο κει πάνω θα ειναι κρεμαστή. Στερέωσαν ήδη τα στριφόνια.

      Διαγραφή
  3. Αν δεν ξέραμε τι ακριβώς ειναι, όπως κάποιοι αλλου, σίγουρα θα λέγανε οτι ειναι σημάδια του Θεού που θα μας κάψει.
    Αυτα δεν λέγανε στο πόπολο αιώνες πρίν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όσο ο άνθρωπος προοδεύει στην τεχνολογία χωρίς παράλληλα δεσμό με το Θεό τόσο πιο κοντά είναι στην καταστροφή. Ο Θεός αγαπάει ο άνθρωπος καταστρέφει τα υπέροχα δώρα του Θεού. Κάποιος εξυπνάκιας σαν και σένα, πολιτικός ή επιστήμονας πατώντας κάποιο κουμπάκι μπορεί να κάνει τον πλανήτη μας φωτοβολίδα στο διάστημα

      Διαγραφή
    2. Δεν κατάλαβα γιατί θίχτηκες. Ανέφερα μια παράμετρο που αφορά όλες τις θρησκείες. Με την ευκαιρία λοιπόν, για πες μου. Στο ονομα του Θεού, του όποιου Θεού, πόσα κεφάλια αποχωρίστηκαν απο τα σώματα; Ερώτηση εργασίας σου κάνω.

      Διαγραφή
  4. Πουλιά της νυχτός με... φώτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μεγάλη η πρόοδος σε όλους τους τομείς. Υπάρχει όμως πάντα και το ανάλογο κόστος. Ο νυχτερινός ουρανός που ξέραμε σε λίγα χρόνια θα σταματήσει να υπάρχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ Ο ΕΝΑΣΤΡΟΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΧΡΟΝΩΝ. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΥ ΤΟ 1988 ΣΕ ΕΝΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΟΛΟ ΣΕ ΗΜΙΟΡΕΙΝΟ ΜΕΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 15ΧΛΜ.

      Διαγραφή
  6. Μαλον μας ψεκαζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ