Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κάποιοι άνθρωποι δεν εκτιμούν την φύση!

Ο Σύλλογος Νεολαίας Βέροιας με ανακοίνωση του στο facebook αναφέρει πως κάποιοι συμπολίτες μας, όχι μόνο δεν σέβονται τις προσπάθειες που γίνονται για τον καθαρισμό της περιοχής, αλλά δεν εκτιμάνε ούτε την ίδια την φύση. Πριν από λίγο καιρό, η νεολαία θέλησε να καθαρίσει εθελοντικά την περιοχή και να ομορφύνει το Κιόσκι που βρίσκεται εκεί. Δυστυχώς, λίγες ημέρες αργότερα, το συγκεκριμένο μέρος είχε πολλά σκουπίδια από ασυνείδητους πολίτες, που δίχως λόγο και αιτία, πέταξαν όπου ήθελαν τους καφέδες και τα μπουκαλάκια τους.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Σύλλογος: «Χωρίς να μακρηγορούμε, δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι δεν εκτιμάνε την προσπάθεια μας, αλλά πάνω από όλα δεν εκτιμάνε ούτε την ίδια την φύση! Έτσι βρήκαμε σήμερα το κιόσκι που καθαρίσαμε. Με ποια λογική παρατάνε τα σκουπίδια κάτω σε ένα μέρος με τόσο υπέροχη θέα; Ας τοποθετηθούν οι ίδιοι, να μας εξηγήσουν μήπως το καταλάβουμε κι εμείς»!





5 σχόλια:

  1. ...δεν μπορεις να κατηγορησεις ενα γουρουνι που κανει μπανιο στις λασπες.Ουτε ειναι σοφο ενα πρωι να του χαρισεις ενα λουσιμο σε καθαρη πισινα.
    Ποιος δεν καταλαβαινει τι γινεται και τρεφει αυταπατες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σχεδόν το σύνολο, ειναι πιτσιρικαρία που πάει σε ανάλογα μέρη για ... να γουστάρει. Αργήσατε να καταλάβετε ότι το πρόβλημα ειναι μέσα στη χώρα. Τα παιδιά, μεγαλώνουν με πού συγκεκριμένο τρόπο. Εικόνες, ακούσματα, συμπεριφορές. Αυτή η πατρίδα, τους δόθηκε τζάμπα. Δεν τους κόστισε ουτε ενας καφές. Σκέφτομαι ότι, αλλου κάποιοι, προσπαθούν με αίμα πολύ, να κερδίσουν μια πατρίδα. Οι Κούρδοι , για παράδειγμα. Εδω, ξαναλέω, ειναι τζάμπα. Κανένας σεβασμός σε τίποτε. Σας θυμίζω πρόσφατο μύνημα... αγωνιστών
    "Στο διάολο η οικογένεια,
    στο διάολο η πατρίς.
    Η Ελλάδα να πεθάνει, να ζήσουμε εμείς".
    'Οταν σε βαφτίζουν οι φασίστες φασίστα επειδή αναφέρεσαι σε πατρίδα, σε Ελλάδα, σε εθνος και εμείς ολοι περιμένουμε να ανοίξει η εστίαση, ειναι πολύ δύσκολα τα πράγματα.
    Είμαστε αυτό που δημιουργούμε και που ανεχόμαστε.
    Απλά οι φασίστες, εχουν λόγο ακόμη και μάλιστα διεκδικούν.
    Εσείς, συνεχίστε και μη κοιτάτε δίπλα και πίσω. Οι φασίστες, δεν θα αλλάξουν. Μη γεννηθούν καινούριοι όμως. Να εκτιμήσουμε το πανάκριβο που μας δόθηκε τζάμπα.
    Ωστόσο, ήρθε , λέει, η Αγγελοπούλου στη Νάουσα. Εκει να δείτε τζαμπατζήδες παρατρεχάμενους ολίγιστους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λοιπόν καταρχάς έχουμε έλλειψη παιδιά και αυτό φαίνεται στην καθημερινότητα μας σε όλους τους τομείς από τα σκουπίδια που πετάμε παντού και δεν μας νοιάζει το μετά,από την συμπεριφορά μας,....κάνω ότι γουστάρω γιατί δεν εφαρμόζονται οι νόμοι,είμαστε πολύ πίσω σε πολλά πράγματα γιατί έχω ζήσει σε ευρωπαϊκές χώρες και βλέπω της διάφορες, λυπάμαι πολύ γιατί αυτή η χώρα θα μπορούσε να είναι ένα στολίδι στα Βαλκάνια και Ευρώπη και βάλε ...εδώ έχουμε 4 δρόμους κεντρικούς και είναι μέσα στης τρύπες και στα μπαλώματα...παιδικές χαρές χάλια απλά γελάμε με της και καλά ανακαινίσεις που κάνουν.... Μια πλατιά ελιά στα πρότυπα του μοντέρνου κακό φτιαγμένη φουλ...με πολύ αδέσποτο στους δρόμους και σε χωριά τόσες επιδοτήσεις παίρνετε και δεν βλέπω να γίνεται και σημαντικό και ουσιώδης. ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. όπου δεν τύπτει λόγος τύπτει ράβδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ