Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βοργιαζίδης: «Σταθεροποίηση των κρουσμάτων στον δήμο Βέροιας»

Πόσα τα ενεργά κρούσματα σήμερα - «Καμπανάκι» να μην χαθούν οι Πανελλαδικές
Η έβδομη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας για το 2021 πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή μέσω τηλεδιάσκεψης. Παίρνοντας τον λόγο ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον κορωνοϊό και την επιδημιολογική εικόνα που παρουσιάζει ο δήμος Βέροιας. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Δήμαρχος και με βάση τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ, τα κρούσματα παρουσιάζουν μια σταθεροποίηση αλλά όπως τόνισε ο κ. Βοργιαζίδης, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί προκειμένου να μην δημιουργηθούν προβλήματα στην διεξαγωγή των Πανελλαδικών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, τα ενεργά κρούσματα στον δήμο Βέροιας την Τρίτη του Πάσχα 4/5  ήταν 90, την Δευτέρα 10/5 ήταν 63, την Δευτέρα 17/5 ήταν 62 και σήμερα Δευτέρα 24/5 είναι 61.

«Με βάση τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, παρατηρούμε μια σταθεροποίηση κρουσμάτων στον δήμο μας, με νούμερα που θα έλεγε κανείς πως δεν είναι υψηλά. Πρέπει όμως να σκεφτούμε και να είμαστε προσεκτικοί, καθώς σε 3 εβδομάδες ξεκινάνε οι πανελλαδικές εξετάσεις. Θα πρέπει όλοι μας να προσπαθήσουμε να μην πάει χαμένος ο κόπος των παιδιών της Γ' Λυκείου, γιατί οι μεγάλες διασπορές μπορεί να οδηγήσουν σε μεγάλα προβλήματα και σε μη συμμετοχή μαθητών σε εξετάσεις. Πέρυσι τις 3 εβδομάδες πριν τις εξετάσεις είχαμε πανελλαδικά διψήφιο αριθμό κρουσμάτων σε σχέση με φέτος που υπάρχει μια χαοτική διαφορά. Πρέπει όλοι να σκύψουμε στο πρόβλημα. Είναι κρίμα να χάσουν κάποιοι μαθητές τις εξετάσεις και να πάνε τον Σεπτέμβριο», σημείωσε ο Δήμαρχος Βέροιας.

1 σχόλιο:

  1. Για τον παλουκίδη γράψε Βεροιώτη που έγινε χαμός...τον άδειασε ο δήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ