Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βέροια: ΙΧ μετά από τρελή πορεία προσγειώθηκε ανάποδα σε χωράφι

Άγιο είχε ο οδηγός
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 22 Μαΐου στη Βέροια, έξω από το χωριό Αγία Βαρβάρα. Συγκεκριμένα, οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου που εκινείτο στην επαρχιακή οδό Βέροιας - Βεργίνας, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και βγήκε εκτός δρόμου, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σε τσιμεντένια περίφραξη, να... πετάξει και να προσγειωθεί ανάποδα σε χωράφι, στον περιβάλλοντα χώρο επιχειρήσεων. Το τροχαίο συνέβη στον δρόμο μεταξύ της Αγίας Βαρβάρας και του φράγματος του Αλιάκμονα, λίγα μέτρα πριν τη στροφή για το στρατόπεδο. Ο νεαρός οδηγός βρισκόταν μόνος του στο αυτοκίνητο. Στο σημείο έφτασε η πυροσβεστική και η τροχαία, καθώς και ασθενοφόρο που μετέφερε τον οδηγό στο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οδηγός στάθηκε πολύ τυχερός, καθώς ως εκ θαύματος, κατάφερε να βγει σώος μέσα από τα συντρίμμια, είναι καλά στην υγεία του, ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος ερευνά η τροχαία Βέροιας.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:












3 σχόλια:

  1. .. 24 μέτρα πλάτος οδοστρωματος, ευθεία, με πινακίδα 50χλμ.

    Δεν το λες επικινδυνο σημειο.
    Κοκκινο αυτοκίνητο, διπορτο,με δαντολαστιχο θπεθιαλ.
    Οι συνθήκες του ατυχήματος προσομοιαζουν με τον άλλο στη μπαρμπούτα, που μπήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσείς τι ζόρι τραβάτε ! ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΖΉΣΕΙ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΛΑΚΕΊΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ! Η ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ