Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αποχώρησε από την «Φάρμα» η Ναουσαία Έλενα Τσικιτίκου

Φένια και Έλενα Τσικιτίκου ήταν οι υποψήφιες προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα. Οι δίδυμες αδελφές από την Ημαθία τα έδωσαν όλα, δείχνοντας πόσο γυμνασμένες και ετοιμοπόλεμες είναι. Για τη Φένια όμως τα αγωνίσματα ήταν εύκολη υπόθεση. Εξ ου και το τελικό σκορ 8-1 υπέρ της. Η Έλενα παρά τα ήττα της από την αδελφή της δεν έκρυψε τα συναισθήματά της και το γεγονός ότι νιώθει νικήτρια, έστω και μετά από έναν αγώνα κόντρα στο…αίμα της: «Νιώθω νικήτρια και γεμάτη απ’ αυτό το ταξίδι. Γνώρισα έναν νέο κόσμο που μου δίδαξε αυτοβελτίωση και αυτοέλεγχο. Αφήνω πίσω μου το άλλο μου μισό και η αλήθεια είναι ότι με στενοχωρεί. Γι’ αυτό και θα της πω να το χαρεί όσο μπορεί και να είναι δυνατή. Κι εσείς παιδιά να την προσέχετε», ήταν τα λόγια της Έλενας, λίγο πριν πάρει το σακίδιό της και αφήσει πίσω της τη Φάρμα.

Πυρ και μανία με τις δίδυμες ο Ιατρόπουλος

Τη θέση του σε σχέση με την είσοδο των δίδυμων κοριτσιών στη Φάρμα εξέφρασε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, χαρακτηρίζοντας μεταξύ άλλων απαράδεκτη την είσοδό τους στο παιχνίδι: «Το αίμα νερό δεν γίνεται αλλά όχι να είμαστε σιαμαία. Κατ’ εμέ είναι απαράδεκτο να βρίσκονται δύο αδερφές μέσα στο σπίτι. Π.χ. έχω τον αδερφό μου εδώ μέσα. Ποιον θα βάλω μονομάχο; Δεν θα ήθελα να μείνουν κι οι δυο, δεν θέλω αδερφές κι αδέρφια εδώ μέσα, δεν γουστάρω. Νιώθω αδικημένος. Πιστεύω όποια κι από τις δύο αν μείνει ως μονάδες, θα ανθίσει και θα πάει ψηλά. Είναι συνέχεια μεταξύ τους κι εμείς δεν έχουμε κάποιον. Είναι αλλόκοτο για εμάς τους υπόλοιπους. Παλέψτε εδώ μέσα για όσα πρέπει και με πολλή χαρά θα σας ψηφίσω και για αρχηγό», ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

Δείτε το video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ