Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με πανό υποδέχονται τα Ριζώματα τους επισκέπτες: «Σας καλωσορίζουμε στο 76% της γης μας»

Διαμαρτύρονται για την «συνιδιοκτησία» του 24% των χωραφιών τους με το Δημόσιο
Στην ανάρτηση πανό στην είσοδο των Ριζωμάτων προχώρησαν χθες οι κάτοικοι του ορεινού χωριού του δήμου Βέροιας, καλωσορίζοντας τους επισκέπτες στο... 76% της γης τους. Με τον τρόπο αυτό οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για το σοβαρό θέμα που έχει προκύψει εδώ και περίπου έναν χρόνο, σχετικά με το 24% των αγροτικών εκτάσεων της περιοχής που εμφανίζονται στο Εθνικό Κτηματολόγιο ως περιουσία του Ελληνικού Δημοσίου. Το πανό αυτό που αναγράφει «Σας καλωσορίζουμε στο 76% της γης μας. Το άλλο 24% μας το παίρνει το κράτος μετά από 100 χρόνια», αναρτήθηκε από τα μέλη της επιτροπής που συστάθηκε τον περασμένο Οκτώβριο προκειμένου να αποφασίζει και να οργανώνει τις κινητοποιήσεις των κατοίκων των Ριζωμάτων, με σκοπό να πάρουν πίσω την γη τους και να απαλλαγούν από την... συνιδιοκτησία των χωραφιών τους με το Δημόσιο.








2 σχόλια:

  1. Ότι δε δηλώνεται ή δεν μπορεί να δηλωθεί... χάνεται! Για αυτό αφήστε τα πανό και τρεχάτε σε μηχανικούς και δικηγόρους να λύσετε τα μπερδέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 100 Χρόνια δεν έκανε το Κράτος να τα πάρει. 100 ετών ξεχασμένο είναι το πανώ για να νομίζει όποιος το έφτιαξε ότι η Γή καταγράφεται στο Κτηματολόγιο με πανώ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ