Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Τρελάθηκε» η Μαλέσκου με το λουκουματζίδικο του Ημαθιώτη Χρήστου Αδαμόπουλου στο Μόναχο

Την πιο γλυκιά καλημέρα μας χάρισε το πρωί της Πέμπτης 1 Απριλίου ο Χρήστος Αδαμόπουλος, μέσω της εκπομπής του ΣΚΑΪ «Love it» με παρουσιάστρια την πανέμορφη Ιωάννα Μαλέσκου. Ο Χρήστος είναι από την Νάουσα και εργαζόταν ως τεχνίτης πλακιδίων. Το 2012 έφυγε με την κοπέλα του Ελευθερία για το Μόναχο, όπου και εγκαταστάθηκαν μόνιμα. Η Ελευθερία εργαζόταν ως νηπιαγωγός, ο Χρήστος ως τεχνίτης και οδηγός, ώσπου... η πεθερά και τα πεσκέσια από την Νάουσα έφεραν στον Χρήστο την τρελή ιδέα να ανοίξει το μοναδικό λουκουματζίδικο στο Μόναχο. Έτσι και έγινε... 

Τους πρώτους μήνες πρόσφερε τους λουκουμάδες του μέσα από μια καντίνα, όμως πριν λίγο καιρό αποφάσισε να ανοίξει κατάστημα στο Μόναχο, με τους Γερμανούς και Έλληνες του Μονάχου να κάνουν ήδη ουρές έξω από το μαγαζί για να δοκιμάσουν παραδοσιακούς λουκουμάδες με μέλι Χαλκιδικής αλλά και πολλές γεύσεις σε πειραγμένους γλυκούς και αλμυρούς λουκουμάδες.

«Έχω ξετρελαθεί. Μου τρέχουν τα σάλια. Είναι σίγουρο πως όταν κάποια στιγμή επισκεφθώ την Γερμανία θα έρθω να δοκιμάσω τους εκπληκτικούς λουκουμάδες σας» τόνισε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία συνεχάρη τον Ημαθιώτη επιχειρηματία για την προσπάθειά του.

Δείτε το video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ