Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η δικαίωση του Κατάσκοπου - Περιμένουν τον Δερμιτζάκη για ρεβάνς στην Καβάλα

Ήρθε ο κύριος Χουάν Ραμόν Ρότσα στη Βέροια και τι έκανε; Έπαιξε επιθετικό ποδόσφαιρο και θέλησε να μας δείξει τις αρετές της ομάδας του. Μάλιστα! Καλώς τα παιδιά 3-0 στο 65 λεπτό της συνάντησης. Που πας ρε Ρότσα ξυπόλητος στα αγκάθια; Τι σύστημα είναι αυτό που κατέβασες; Σε γλέντησε ο Δερμιτζάκης! Είναι δυνατόν να έρχεσαι στην πιο δυνατή έδρα της Football League και να θέλεις να διδάξεις ποδόσφαιρο; Αντί να φυλάξεις τα νώτα σου, εσύ επέλεξες επιθετικότητα. Πάρε τώρα το τρίμπαλο και γύρνα πίσω στην Ηγουμενίτσα.

Η γνώμη μου για τον συγκεκριμένο τεχνικό είναι ότι είναι ξεπερασμένος. Στα 67 του χρόνια κάνει τα τελευταία ένσημα σε ομάδα της Γ' Εθνικής. Καμία σχέση με την πραγματικότητα. Πριν από 30 χρόνια είχε πάρει μια έτοιμη ομάδα από τον Ίβιτσα Όσιμ και με «όπλο» του την ψυχολογία, απέκλεισε την αδύναμη Ναντ, την μικρή Λέγκια και έφτασε με κωλοφαρδία στους 4 του Champions League.

Στο Άμστερνταμ, ο Άγιαξ έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες και καταλάθος σε μια αντεπίθεση με τον Δώνη και τον Βαζέχα έκανε το 0-1. Στον επαναληπτικό του Ο.Α.Κ.Α έφαγε τρία και τέζα ο καμπούρης. Και ερωτώ μετά από εκεί, τι έκανε στην καριέρα του; Με ποιες ομάδες συνεργάστηκε; Ποιες ήταν οι επιτυχίες του; Να 'χαμε, να λέγαμε και να 'χουμε να πούμε.

Ο Δερμιτζάκης έστησε σωστά την ομάδα, εκμεταλλεύτηκε τα μεγάλα λάθη του Θεσπρωτού έβαλε δύο γκολάκια στο ημίχρονο και εκεί η παράσταση έλαβε τέλος. Κατανοώ αυτό που είπε πως σε 21 ημέρες η ομάδα του έχει δώσει 6 αγώνες, αλλά δεν μου λέει κάτι. Και οι άλλες ομάδες τα ίδια ματς έχουν παίξει. Επαγγελματική ομάδα είσαι, κάνει το αναγκαίο ροτέισον και προχωράς. 

Πλήρης δικαίωση του «Κατάσκοπου» που ούρλιαζε για τον Πόζογλου! Ήμουν ο μοναδικός που έκραξε δημόσια τον Δερμιτζάκη που δεν τον ξεκίνησε βασικό στις Σέρρες. Τον έβαλε τώρα και πέταξε άλλα δύο τέρματα. Κανόνισε να μην τον βάλεις αρχική ενδεκάδα την επόμενη αγωνιστική που παίζεις ματς ζωής ή θανάτου μέσα στην Καβάλα.

Οι «Αργοναύτες» θα σκυλιάσουν σ' αυτό το ματς, γιατί στο πάγκο της «Βασίλισσας» θα είναι ο Δερμιτζάκης. Θέλουν τη νίκη για να πάρουν την ρεβάνς που τους άφησε για τη Βέροια. Είναι προσωπικό στοίχημα για εκείνους. Εφιστώ την προσοχή όλων! Το παιχνίδι είναι Ρώσικη Ρουλέτα. Πρέπει να το πάρεις με μαεστρία και αν δεν σου βγαίνει και η ισοπαλία καλή είναι. Μην κάνουμε τα λάθη που έγιναν στον Πανσερραϊκό.

5 σχόλια:

  1. Γλώσσα και συλλογισμοί καφενείου προσβλητικοί για τον Ρότσα με υποψία χιούμορ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. PEDIA O ANTHROPOS TA LEH NTOMPRA, TH DEN SAS ARESH ?? EPIDH LEH ALITHIA ENOXLH ,,DEN KATALABENO TO SKEPTIKO SAS,,MPRABO KATASKOPE ,,OREOS ,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν μιλάς για τον Παναθηναικό του 1996 θα πλένεις πρώτα το στόμα σου με αντισηπτικό με 99% αλκοόλη. Με τύχη πήγε ο ΠΑΟ στους 4 του champions leag; Γιατί τότε δεν μπορούν κι άλλες Ελληνικές ομάδες να περάσουν έστω στους 8 με τύχη. Όλη η Ευρώπη έβγαζε το καπέλο σε κείνη την ομάδα, όλη η Ελλάδα στηνόταν στην TV για να απολαύσει ποδόσφαιρο. Και μιλάμε για Αγιαξ του 1996, εκείνη η ομάδα δεν παιζόταν. Από αυτά που γράφεις φαίνεται ο κομπλεξισμός σου και η ασχετοσύνη σου, όχι τίποτε άλλο αλλά εκτίθεσαι με αυτά που γράφεις και στους σχετικούς με το ποδόσφαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οταν ερχονται προπονητες και βαζουν λεωφορειο στην εστια δ σας αρεσει,οταν παιζουν ελευθερα και επιθετικα παλι δ σας αρεσει.δεστε αλλο αθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ