Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το +3, ο ηγέτης Πασάς και οι απαντήσεις στον Βόλο

Από τον «Κατάσκοπο» θα ακούτε αλήθειες και μόνο αλήθειες! Εδώ δεν στρογγυλοποιούμε το τετράγωνο της υποτείνουσας ενός ορθογώνιου τριγώνου, ούτε κολακεύουμε κανέναν! Το ματς με τον Απόλλων Πόντου ήταν κακό ποιοτικά. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν για το αποτέλεσμα. Φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη. Κατά την γνώμη μου ο Δερμιτζάκης, σεβάστηκε παραπάνω από ότι έπρεπε την Καλαμαριά και τον Καλαϊτζίδη. Έπρεπε να το καθαρίσει το ματς με 2-0 και να μην φτάσουμε στο 90' να έχουμε αγωνία μήπως και γίνει καμιά «κουτσή» φάση από το πουθενά και χάσουμε τους τρεις βαθμούς από το τσεπάκι. 

Ήταν πολύ σημαντικό που για δεύτερο συνεχόμενο ματς η ομάδα δεν δέχθηκε γκολ. Τα έχουμε πει πολλές φορές. Τα πρωταθλήματα κατακτούνται από την αμυντική λειτουργία. Όσο πιο λίγα γκολ δεχθείς, τόσο πιο ψηλά βρίσκεσαι στον βαθμολογικό πίνακα. 

Η Βέροια πήρε αυτό που ήθελε χωρίς να παίξει θεαματικό ποδόσφαιρο. Δεν λέω, κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος θα κάνεις και τις επαγγελματικές νίκες. Μέσα στο πρόγραμμα είναι κι αυτό. Απλά, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αναπαύεσαι εκεί. Θεωρώ πως ο Δερμιτζάκης θα πρέπει στις προπονήσεις να δουλέψει το δημιουργικό κομμάτι. Να γίνονται πλαγιοκοπήσεις και στην μεγάλη περιοχή να πατάνε περισσότεροι ποδοσφαιριστές. Νευριάζω όταν βλέπω επικίνδυνη επίθεση με μόλις ένας φορ στην αντίπαλη περιοχή. 

Σειρά έχει τώρα το πολύ δύσκολο ματς εκτός έδρας μέσα στον Ολυμπιακό Βόλου. Μια ομάδα που έχει βλέψεις για πρωταθλητισμό και θα φτύσουμε αίμα για να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς. Είναι το πρώτο παιχνίδι που η «Βασίλισσα» θα κληθεί να δώσει απαντήσεις. Κομβικό ματς που σου δείχνει από τι μέταλλο είναι φτιαγμένος. Μια νίκη μέσα στο Βόλο σημαίνει πολλά! Καταρχήν ανεβάζεις πρεστίζ και είσαι το απόλυτο αφεντικό της Football League. Πάντως αν στραβώσει το παιχνίδι και η ισοπαλία καλή είναι! 

Ο Πασάς δείχνει να είναι σε καλό φεγγάρι, καθώς σε δύο παιχνίδια έχει πετύχει τρία γκολ. Είναι ο φυσικός ηγέτης της Βέροιας. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και να πετύχει ακόμα περισσότερα τέρματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ