Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Την Τετάρτη η εκδίκαση της βουλευτικής έδρας - Πότε βγαίνει η απόφαση

Μεθαύριο Τετάρτη 14 Απριλίου, μετά από δύο σχεδόν χρόνια καθυστερήσεις και δύο αναβολές, το Εκλογοδικείο, που δεν υπόκειται πια στους περιορισμούς του Κορωνοϊού, θα δικάσει τόσο την ένσταση που κατέθεσε ο Άγγελος Τόλκας, όσο και την αντένσταση της Φρόσως Καρασαρλίδου για την βουλευτική έδρα στην Ημαθία. Η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί μετά από έναν μήνα περίπου.

8 σχόλια:

  1. Συναδελφικά μαχαιρωματα..
    Και οι ταχαριστεροι με ιδεολογία
    έχουν δεξιά τσέπη και μάχονται για να γίνουν καπιταλιστές.Μοιραζουν σανό
    στους πρόβατοψηφοφορους τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή οι δεξιοί επειδή είναι καπιταλιστές,έχουν δύο δεξιές τσέπες (δεν μπορεί να έχουν αριστερή)? Και να μοιράζουν σανό μόνο αυτοί? Καλή σου όρεξη και όταν τελειώσεις πες και ένα μπε!!(ευχαριστώ στη γλώσσα σου θέλω να πω).

      Διαγραφή
  2. Ότι απόφαση και να πάρει το Εκλογοδικείο για τον κόσμο δεν αλλάζει τίποτε, αυτό που θα αλλάξει είναι η τσέπη που θα μπει το δεκαχίλιαρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕ , το δεκαχίλιαρο για τον ΤΟΛΚΑ δεν είναι ΕΝΑ , μέτρα από τον Ιούλιο του 2019 μέχρι σήμερα . Καλή δουλειά κι αυτή , άξιος ο κόπος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σκοτωμος για το δεκαχιλιαρο. Νομος ειναι το δικιο του εργατη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ