Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Την Λαϊκή της Αλεξάνδρειας επισκέφθηκε κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά τις επισκέψεις τους στις Λαϊκές Αγορές της Βέροιας και της Νάουσας, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας μετέβησαν στην Αλεξάνδρεια. Η Βουλευτής Φρόσω Καρασαρλίδου μαζί με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, την οποία αποτελούσαν ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Κώστας Καλδάρας και μέλη του κόμματος συνάντησαν παραγωγούς, πωλητές και καταναλωτές. Εκεί, συζήτησαν μεταξύ τους, το σχέδιο νόμου που η κυβέρνηση και το υπουργείο Ανάπτυξης θέλει να φέρει προς ψήφιση στη Βουλή. Όπως ανέφεραν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, το συγκεκριμένο νομοσχέδιο είναι εις βάρος των παραγωγών αλλά και των καταναλωτών, τόσο σε επίπεδο τιμών, όσο και στην ποιότητα των προϊόντων.


Όπως τόνισαν χαρακτηριστικά, η κυβέρνηση της ΝΔ επιδιώκει την καταδίωξη των αγροτών - παραγωγών από το βασικό πεδίο μέσα από το οποίο έχουν την δυνατότητα για εισόδημα, τις λαϊκές αγορές. Η θέση τους είναι ότι πρέπει να υπάρξει διαβούλευση, ώστε να ακουστεί η φωνή των παραγωγών και των επαγγελματιών λαϊκών αγορών και ότι η κυβέρνηση οφείλει να αναστείλει την ψήφισή του, ή να αλλάξει τις διατάξεις που ουσιαστικά αλλάζουν την έννοια του θεσμού.



5 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ