Quantcast

http://picasion.com/

Θλίψη στη Βέροια: Πέθανε ο Σωτήρης Μεϊμαρίδης

Kαλό Παράδεισο!
Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός έμπορος της Βέροιας Σωτήρης Μεϊμαρίδης. Ο εκλιπών ταξίδεψε για την «Γειτονιά των Αγγέλων» σε ηλικία μόλις 46 χρονών, βυθίζοντας στο πένθος, τόσο τα αγαπημένα του πρόσωπα, όσο και τον εμπορικό κόσμο της Ημαθίας. Έδωσε μεγάλη μάχη με το προσωπικό πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε ξαφνικά. Αφήνει πίσω του, τη σύζυγό του Μάγδα και τρία παιδιά. Διατηρούσε κατάστημά παιδικών ρούχων στην οδό Τσούπελη μέσα στην αγορά.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Απριλίου 2021, στις 12:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Βέροιας, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, λόγω της απαγόρευσης των συναθροίσεων. 

Παρακαλούνται οι συγγενείς και οι φίλοι, όπως προσευχηθούν για την ανάπαυση της ψυχής του... Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Αιωνία του η μνήμη!


5 σχόλια:

  1. Καλό ταξίδι φίλε Σωτήρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα παιδί με μεγάλη καρδιά και μόνιμο χαμόγελο, καλό Παράδεισο παλιέ μου γείτονα. Καλό κουράγιο στους συγγενείς του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό ταξίδι,Σωτήρη.Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς για τους γονείς,τα παιδιά,τη σύζυγό του,τα αδέρφια του!Μόνο δύναμη,για να αντέξουν το δυσβάστακτο πόνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό παράδεισο!!!πολύ ευγενικός άνθρωπος με το χαμόγελο στο πρόσωπο του.Αδικο να φεύγουν τόσο νέοι άνθρωποι με όνειρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ