Quantcast

http://picasion.com/

Θα κατασκευαστεί κυκλικός κόμβος στο Μακροχώρι

Στην υπογραφή σύμβασης για το έργο με τίτλο: «Κατασκευή Κυκλικών κόμβων-κυκλικός κόμβος Μακροχωρίου» προχώρησαν την Παρασκευή 9 Απριλίου 2021 ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Αλέξανδρος Τσαχουρίδης και η «Κοινοπραξία Αφοί Σιουραντάνη Ο.Τ.Ε.-Βήτος Αντώνιος». Ο Δήμος Βέροιας ως φορέας υλοποίησης και κύριος του έργου υπέγραψε τη σύμβαση για την εκτέλεσή του με τον ανάδοχο, σύμφωνα με την οποία αναμένεται να κατασκευαστεί κυκλικός κόμβος στο Μακροχώρι, στη συμβολή των οδών Βασ. Γεωργίου και Μεγ. Αλεξάνδρου. Η επιλογή της θέσης έγινε με κριτήρια:

α) την αυξημένη κυκλοφορία που έχουν οι οδοί,
β) του είδους της κυκλοφορίας, φορτηγά και αστική συγκοινωνία,
γ) την επικινδυνότητα που παρουσιάζουν
δ) το διατιθέμενο εύρος του κοινόχρηστου χώρου.




11 σχόλια:

  1. Αυτο το εργο κρταταει απο προεδριας Δελιοπουλου απο το 1980/85.
    (Σαν τα εργα του ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ 1960,εφτιαξε ολο το οδικο δυκτιο,και τα λαμογια το ξαναστρωναν απο επανω για να φανε λεφτα).
    Υπαρχει και η σχετικη προετοιμασια με νησιδα στο κεντρο προς το Διαβατο.
    Λεφτα να τρωνε τα λαμογια.
    Αντι να φτιαξουν τους δρομους που ειναι σαν τον κωλο τους χιλιοτρυπημενος,λεφτα αεριτζιδικα να φανε.
    Για το αναθεμα ολοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός Ανώνυμε
      Ηταν και ο μόνος που εφτιαξε και παρέδωσε όλες τις παιδικές χαρες(και μάλιστα δίνοντας ψωμι και σε χωριανους που εργάστηκαν για αυτές-σιδηροκατασκευες) και αναψυκτηρια στο μακροχωρι,από το μακρινό 1980-85.
      Θυμάμαι που μοιράζε χαρτιά στα σπίτια με το τι θέλουν η χωριανοί να γίνει στην γειτονιά τους.
      Τότε χαραχτηκε και η νησίδα στην μέση του δρόμου,για να γίνει κόμβος.
      Και σήμερα τα μαιμουνια του Δήμου ξύνουν το λόττο κάθε μέρα.
      Είναι ανίκανοι ακόμα και τα χόρτα από τις παιδικές χαρες να καθαρίσουν.
      Μην πούμε για το δημαρχείο.
      ΣΤΑΒΛΟΣ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΙ ΓΑΪΔΟΎΡΙΑ.

      Διαγραφή
  2. Καλό είναι να γίνει εκεί κυκλικός κόμβος και να ξεκινήσουν και στη Βέροια να κάνουν σε κόμβους με μεγάλο κυκλοφοριακο φόρτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι όπως είναι η κατάσταση στην Εφορία, δύο λύσεις υπάρχουν. Ή να φύγει από αυτό το κτίριο και να πάει σε άλλο, με άνετο χώρο στάθμευσης ή να κατασκευαστεί αερογέφυρα για πεζούς μόνο, ώστε να παρκάρουν, οι προερχόμενοι από τη Βέροια οδηγοί, στο δεξί μέρος του δρόμου για Μακροχώρι και να περνούν, μέσω της γέφυρας, απέναντι στην Εφορία. Σκέψεις για να μπορείς να στρίβεις με το αυτοκίνητο στο ύψος της Εφορίας δεν είναι ρεαλιστικές, γιατί ο δρόμος έχει μόνο δύο λωρίδες και δεν είναι καθόλου ασφαλές.

      Διαγραφή
  4. Στο ρολόι θα γίνει επιτέλους κανένας κόμβος για να μη γίνεται χαμός τις ώρες αιχμής και να βελτιωθεί και η ροή στη Μητροπόλεως; Τόσα χρόνια το φωνάζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ρολόι την άλλη.τετραετια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και το εργο εγινε επι προεδριας βαλαντη κεχαιδη μπραβο στον προεδο που διεκδικησε και θα το κανει πραξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όποιος γνωρίζει από μακροχωρι, όχι κόμβο αλλά καινούργιους δρόμους θέλει μετά τα έργα της αποχέτευσης! Οπότε μην ξεγελαμε τον κόσμο με έργα που έπρεπε να γίνουν πριν 20ετια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εκεί στο Μακροχωρι σοβαρευτείτε ορισμένοι κομπλεξικοδεξιούλιδες διότι τα λίγο παλαιώτερα χρόνια το χωριό σας είχε τα μεγαλύτερα αποδεδειγμένα διαχειριστικά και οικονομικά σκανδαλα της περιοχής (με τον παλιό συγχωριανό σας Δήμαρχο), χωρίς να σας κάνει κανένα έργο υποδομής, ενώ τώρα απολαμβάνει πακτωλό χρημάτων και έργων υποδομής Υδρευσης, Αποχέτευσης, επεκτάσεις σχεδίου πόλης, κομβους κλπ.
    Ότι είσαστε ανίκανοι (ορισμένοι) να κρίνετε τα σοβαρά έργα το έχετε αποδείξει, αυτό που θα πρέπει τώρα να αποδείξετε είναι αν έχετε καταλάβει τι γίνεται στο χωριό σας τώρα.
    (Οι άνθρωποι είναι πιο πρόθυμοι να ανταποδώσουν το κακό παρά το καλό που τους έκανες, αφού η ευγνωμοσύνη είναι βάρος, ενώ η εκδίκηση είναι ευχαρίστηση.
    Τάκιτος, 55-120 μ.Χ., Ρωμαίος ιστορικός).
    Δεν είναι βέβαιο ότι θα το καταλάβουν όλοι, αλλά θα πρέπει να τα λέμε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλει η πουτανα να κρυφτεί δεν την αφήνει η χαρά τις.
      Αυτό είναι με σενα ανωνυμε,τώρα που κυβερνάει η δεξιά όλα μελι γάλα,αλλά το αγγούρι που τρως κάθε μέρα,μούγκα στην στρουγκα.
      Εφόσον ρέει άφθονο χρήμα γιατί ρε αχρηστε δεν μπαλώνουν τους δρόμους, γιατί δεν καθαρίζουν τους δρομους.
      Αλλά.ξεχασα τώρα κυβερνάει η δεξιά.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ