Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Sir Pablo, η συνταγή του μηδέν και οι μεταγραφές για Super League!

Έκανε το «4 στα 4» η Βασίλισσα και πάει τρένο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ομάδα, για μια ακόμη αγωνιστική, δεν δέχθηκε γκολ, έχοντας την καλύτερη άμυνα στη Football League με μηδέν παθητικό. Το ότι σε 4 αγωνιστικές δεν έχεις δεχθεί τέρμα, μόνο τυχαίο δεν είναι. Φαίνεται η καλή δουλειά που γίνεται στο Ταγαροχώρι από τον Δερμιτζάκη. Στο ματς με τον Αλμωπό η Βέροια συμπεριφέρθηκε σαν μεγάλη ομάδα. Πολύ απλά, ήθελε τη νίκη και την πήρε! Ήρθε από τον πάγκο ο «δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο» Πόζογλου πέταξε δύο γκολάκια και άντε γειά! 

Σειρά τώρα έχει ο Πανσερραϊκός. Ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς με αντίπαλο έναν ιστορικό σύλλογο με βαριά φανέλα. Κατά την γνώμη μου, μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, είναι το δεύτερο πιο επικίνδυνο ματς.

Ο Sir Pablo χρειάζεται να μαγειρέψει με την ίδια συνταγή. Αν κρατήσουμε δηλαδή και πάλι το μηδέν στην άμυνα και το γκολάκι θα έρθει! Είμαι σίγουρος πως θα πάρουμε τη νίκη.

Εφιστώ την προσοχή στην διοίκηση. Επειδή η ομάδα θα κερδίσει την άνοδο, από τώρα θα πρέπει να προετοιμαστούν για τη νέα χρονιά. Του χρόνου δεν θα αντιμετωπίζεις την ΑΕΠ Κοζάνης και τον Αλμωπό, αλλά τον Λεβαδειακό, τον Ιωνικό και τον Εργοτέλη. Η ομάδα θα χρειαστεί τουλάχιστον 3-4 μεταγραφάρες πρώτης γραμμής για να μπορέσει να ανέβει στην Super League. Ο σχεδιασμός ξεκινάει από χθες και όχι από τον Ιούνιο. Να μην επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος και να υπάρχει οργάνωση σ' όλους τους τομείς.

1 σχόλιο:

  1. Συμφωνώ 100% με την αγωνιστική γνωμοδότηση και την παρότρυνση που κάνετε στην διοίκηση. Και γω αναφέρθηκα αναλογα για τον Παυλο. Τώρα ολα πηγαίνουν τέλεια μεχρι στιγμής. Αλλά και από τώρα πρέπει το τεχνικο team με την διοίκηση να ξεκινήσουν δουλειά για την επόμενη χρονιά.

    Βασίλης Αλαμπορινός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ