Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Self test σ' όλο το Δημόσιο

Την υποχρεωτική εφαρμογή self test σε όλους τους υπαλλήλους του δημοσίου τομέα, οι οποίοι εργάζονται με φυσική παρουσία ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης. Σύμφωνα με τον υπουργό από τις 10 Μαΐου θα αυξάνεται η φυσική παρουσία του προσωπικού της δημόσιας διοίκησης στις υπηρεσίες ενώ αντίστοιχα θα μειωθεί το ποσοστό όσων εργάζονται με τηλεργασία. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι που είναι σε ομάδες αυξημένου κινδύνου, οι οποίοι είτε συνεχίζουν με τηλεργασία, είτε λαμβάνουν ειδική άδεια απουσίας. Σύμφωνα με τον κ. Κοντοζομάνη στον ίδιο χώρο δεν μπορεί να είναι περισσότερα από 7 άτομα.

Το κοινό θα εξακολουθήσει να εξυπηρετείται μέσω ραντεβού. Τη Μεγάλη Εβδομάδα οι εργαζόμενοι θα λάβουν δύο τεστ. Η χρήση των self test θα είναι υποχρεωτική δύο φορές της εβδομάδα. Από τη Δευτέρα, 26 Απριλίου, επίσης, θα πρέπει να υποβάλλονται σε self test ιερείς και κληρικοί. Από την Πέμπτη του Πάσχα θα είναι διαθέσιμα τα self test για τους μαθητές και εκπαιδευτικούς των δημοτικών και των γυμνασίων που ανοίγουν στις 10 Μαΐου.

Από τις 10 Μαΐου θα αυξάνεται η φυσική παρουσία του προσωπικού της δημόσιας διοίκησης στις υπηρεσίες ενώ αντίστοιχα θα μειωθεί το ποσοστό όσων εργάζονται με τηλεργασία.

6 σχόλια:

  1. "Βεροιώτη", θα κάνω μία προφητεία. Τον ερχόμενο Αύγουστο αντί «shelf rest», θα έχεις άρθρο «Υποχρεωτικό εμβόλιο όλοι στο δημόσιο».
    Σιγά σιγά και σταδιακά γίνονται όλα, σαν τον βάτραχο στην κατσαρόλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το "shelf rest" τι είναι, τα ξεκούραστα ράφια;

      Διαγραφή
    2. Για εσένα το έγραψα. Αν θέλεις να πιάσεις τα ψάρια που λέγονται "μ@αλ@κες", θέλει το κατάλληλο δόλωμα.

      Διαγραφή
    3. 24 Απριλίου 2021 - 10:29 μ.μ.

      Δεν πιστεύω να φύγεις για εξωτερικό και χάσουμε τέτοιο μυαλό απ' τη χώρα; 🤣

      Διαγραφή
  2. Αφού υπέστησαν οικονομική καταστροφή και τους ανάγκασε το σκληρό δημόσιο να εργαζοντε από το σπιτι τους τώρα τους βάζουν α κάνουν και τεστ.
    Κάτι πήρε το αυτί μου για το κινέζικο που κάνανε στους τουρίστες στα αεροδρόμια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν κάνω τίποτα. Δεν πιστεύω στην ΑΠΑΤΗ του ψευτο ιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ