Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

On line συζήτηση με τους μαθητές του 3ου ΓΕΛ είχε ο Γρηγοριάδης

Την ευκαιρία να συνομιλήσει διαδικτυακά με τους μαθητές της Γ' τάξης του 3ου Γενικού Λυκείου Βέροιας είχε ο Καλλίστρατος Γρηγοριάδης. Ο αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Ψηφιακής Πολιτικής Βέροιας, το πρωί της Πέμπτης 1 Απριλίου ενημέρωσε τους μαθητές για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό του Δήμου Βέροιας και για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που έχουν τεθεί σε λειτουργία, ώστε να γίνει ακόμη πιο εύκολη η καθημερινότητα των δημοτών.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος ευχαρίστησε για την πρόσκληση την κ. Αναστασία Καρακώστα, διευθύντρια του 3ου ΓΕΛ Βέροιας, αλλά και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Γεώργιος Κυβεντίδης για την συμμετοχή του στη συζήτηση.

5 σχόλια:

  1. επιθετικό Μάρκετινγκ από το Στρατούλη με το βιβλίο του Μπάρακ Ομπάμα ανάποδα για να φαίνεται.... που θέλει μια μέρα να γίνει Δήμαρχος στη θέση του Δημάρχου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τόσο αστείο να αυτοδιαφημίζεστε για το αυτονόητο. Άλλοι δήμοι είναι πολύ πιο μπροστά από την αφεντιά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άρχοντας Ο Αντιδήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συνεχίστε με τον ίδιο Ρυθμό. Έχετε τη διάθεση να ενισχύσετε τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό του Δήμου. Κάντε το πράξη όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ