Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οι «Ράδιο Αρβύλα» στηρίζουν την ανέγερση ενός Κ.Δ.Η.Φ στη Βέροια

Οι «Ράδιο Αρβύλα», έχοντας ως βασική αρχή τους να βοηθούν τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, μέσα από την εκπομπή τους στο OPEN, δήλωσαν την στήριξή τους στην ανέγερση ενός Κ.Δ.Η.Φ. στη Βέροια. Ο Αντώνης Κανάκης στο χθεσινό επεισόδιο έκανε ειδική αναφορά για την προσπάθεια που κάνουν τα «Παιδιά της Άνοιξης» στην Ημαθία, προκειμένου να βρεθούν χρήματα για την δημιουργία ενός σπιτιού που θα καλύψει τις ανάγκες τους.

Ως γνωστόν, ο Φιλανθρωπικός Μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων Με Αναπηρία Νομού Ημαθίας, μετά την ίδρυση και την άρτια λειτουργία του μικτού Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας στην Αλεξάνδρεια, ζητάει τη στήριξη μας για τη δημιουργία ενός Κ.Δ.Η.Φ. και στη Βέροια.

Το Κ.Δ.Η.Φ. παρέχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα θεραπειών και υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας σε άτομα με αναπηρία βελτιώνοντας την καθημερινή ποιότητα της ζωής τους. Ο χώρος δεν επαρκεί πια και 50 ακόμα ενήλικα ΑμεΑ παραμένουν σπίτι καθημερινά χωρίς να δραστηριοποιούνται για να προάγουν το επίπεδο της ζωής τους.

Μετά τη δωρεά του οικοπέδου από το Δήμο Βέροιας στο Δ.Δ. της Πατρίδας, απομένει η κατασκευή του Κέντρου και σας καλούμε να μας ενισχύσετε οικονομικά καθώς στηρίζουμε το έργο μας στη συμμετοχή σας.

Ο Σύλλογος μας οφείλει μεγάλο μέρος της βιωσιμότητας του σε ιδιώτες δωρητές, ιδρύματα και εταιρίες που έχουν σταθεί αρωγοί στο έργο μας. Τώρα όμως η βοήθεια σας είναι πιο πολύτιμη και απαραίτητη από ποτέ.

Ξεκινήσαμε μία εκστρατεία και σας θέλουμε αρωγούς και έμπρακτους συμπαραστάτες για την συγκέντρωση του εν λόγο ποσού (600.000 ευρώ) για την ανέγερση και τον εξοπλισμό του Κέντρου. Όλοι μαζί μπορούμε να υπερπηδήσουμε τις αντιξοότητες και να αποδείξουμε το κοινωνικό μας πρόσωπο σε ανθρώπους που θα μπορούσαν να είναι ο αδερφός μας και ο φίλος μας.

Ακόμα και η ελάχιστη δωρεά μετράει!

Κάντε την δωρεά σας ηλεκτρονικά εδώ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ