Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (12/4 - 18/4)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Η Αφροδίτη στον Κριό και ο Πλούτωνας στο ζώδιο του Αιγόκερου, σχηματίζουν όψη Τετραγώνου, την Δευτέρα 12 Απριλίου, για τις διαπροσωπικές μας σχέσεις, τις ερωτικές μας, αλλά και για τα οικονομικά μας! Οφείλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι, για συναισθηματικούς ανταγωνισμούς, παιχνίδια εξουσίας, τοξικές σχέσεις, επίπονα γεγονότα σε έρωτα και χρήμα, προβλήματα με χρέη, παράνομες οικονομικές και ερωτικές δραστηριότητες, ασυγκράτητα πάθη που αποδεικνύονται λάθος, μοιραία γεγονότα, εντάσεις, σκληρές αναμετρήσεις, συγκρούσεις, εκρηκτικές ζήλιες και οικονομικά διαχειριστικά λάθη! Επηρεάζονται κυρίως τα παρορμητικά ζώδια και ωροσκόποι (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα εκείνοι που ανήκουν στο 3ο δεκαήμερο.

♈ Κριός

Γενικά

Όλα τα φώτα είναι πάνω σου είναι σαν να είσαι ο βασικός πρωταγωνιστής μίας ταινίας η οποία μόλις τώρα κυκλοφορεί και έχει σπάσει ήδη τα ταμία στις προπωλήσεις εισιτηρίων! Όχι, μην γελάς αλήθεια στο λέω, η εβδομάδα που ανοίγεται φέρνει μία Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου, ενώ μαζί και η Αφροδίτη και ο Ερμής βάζουν το χεράκι τους για να γεμίσουν τις μέρες σου με σκέψεις, συναισθήματα, εξελίξεις που φέρνουν χαρά, ανανέωση, μία νέα αργή! Δραστηριοποιείσαι σε κάθε τι καινούργιο και ανακτάς το θάρρος σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου η εβδομάδα σε βρίσκει δραστήριο, ερωτικό και με την επιθυμία να κινήσεις τα νήματα και να δεις σε μία ερωτική σου υπόθεση την εξέλιξη που πάντα εσύ ζητούσες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου παρόλο τον ανταγωνισμό καταφέρνεις και ξαναζωντανεύεις μέσα από τις στάχτες της την εργασία σου και αυτό σου δίνει ενέργεια και δυναμισμό! Στα οικονομικά από την Τετάρτη η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Ταύρου και σε βοηθά στο εισόδημά σου!

♉ Ταύρος

Γενικά

Είσαι σε αναμμένα κάρβουνα αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Ταύρε, γιατί είναι καιρός να κλείσουν κάποια κεφάλαια, ή και κάποιες εκκρεμότητες προκειμένου να βάλεις την ζωή σου και πάλι σε μία σειρά. Η εύνοια της εβδομάδας αλλά και της Νέας Σελήνης αφορά τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου σχέδια, όπου οι συνθήκες θα σε ευνοήσουν. Επιπλέον η Αφροδίτη περνά στο δικό σου ζώδιο την Τετάρτη και επιτέλους παίρνεις ανάσα και οι μέρες σου γίνονται πιο ευχάριστες, δημιουργικές αλλά και ερωτικές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Παρ' όλες τις αμφιβολίες που σε διακατέχουν, από αυτή την Τετάρτη μπαίνεις σε μία νέα ρότα στα αισθηματικά σου και παίρνεις μία μορφή επιβεβαίωσης. Μπαίνεις σε περίοδο ιδανική για νέα φλερτ και ανανέωση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου η εβδομάδα είναι ευεργετική! Κλείνεις παλιές εκκρεμότητες αλλά δέχεσαι και ευκαιρίες για μία πρόταση ή μία πολύ καλή προοπτική! Στα οικονομικά λαμβάνεις χρήματα που σε χαλαρώνουν.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Η ψυχή της παρέας ήσουν και θα είσαι πάντα, ειδικά όμως αυτή την εβδομάδα φίλε μου Δίδυμε με τη Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Κριού παίρνεις επιτέλους τον αέρα σου και βρίσκεις την διάθεση για νέες επαφές, νέες γνωριμίες, γίνεσαι πιο αγαπητός στο περιβάλλον σου αλλά και πιο τολμηρός για να διεκδικήσεις σχέδια που είχαν μείνει πίσω! Μία τυχερή στιγμή θα φέρει μία νέα προοπτική στη ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου υπάρχουν φλερτ και ενθουσιασμός μέσα στις επόμενες μέρες. Ευνοούνται νέοι έρωτες μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον! Αν είσαι σε σχέση μία επιθυμία ή ένα σχέδιο μπαίνει σε φάση υλοποίησης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα μπορείς να λάβεις στήριξη στον εργασιακό τομέα και οι πρωτοβουλίες σου θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις μπροστά τα επαγγελματικά σου σχέδια! Στα οικονομικά σου οι μέρες που ακολουθούν έχουν έξοδα αλλά θα τα καταφέρεις!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Έφτασε ο καιρός να θέσεις στόχους, να κάνεις φιλόδοξα σχέδια και να κοιτάξεις και πάλι ψηλά, αναγνωρίζοντας την αξία σου και δείχνοντας αφοσίωση σε όλα όσα επιθυμείς να πετύχεις. Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Καρκίνε με τη Νέα Σελήνη στον Κριό, γίνονται σημαντικές νέες ενάρξεις στα επαγγελματικά σου, κάνεις σχέδια για την μελλοντική σου πορεία ενώ καταφέρνεις και βρίσκεσαι ευνοημένος ψυχικά αλλά και οικονομικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι το διάστημα που αναζητάς τις προοπτικές μίας σχέσης, όμως το πάθος είναι έντονο, κυρίαρχο και με το τετράγωνο Αφροδίτης- Πλούτωνα σε κατακλύζει ο έντονος πόθος που σε παρασύρει σε στιγμές που θα μείνουν αλησμόνητες

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ιδανική εβδομάδα για έναρξη μίας νέας επαγγελματικής δραστηριότητας αλλά και αποκατάστασης των οικονομικών σου!

♌ Λέων

Γενικά

Τον τελευταίο καιρό είχες χάσει την λάμψη και το χαμόγελό σου, ίσως γιατί τα αδυσώπητα χτυπήματα του Κρόνου και του Ουρανού δεν σου άφηναν περιθώρια ανεμελιάς. Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Λέοντα με τη Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του φιλικού για σένα Κριού, αρχίζεις και νιώθεις ότι η ζωή είναι ωραία, κάνεις και πάλι σχέδια από την αρχή, βλέπεις ότι υπάρχει ελπίδα, ανανέωση, προοπτική , γεμίζεις χαμόγελα ενώ και στα ερωτικά σου υπάρχουν οι κατακτήσεις αλλά και οι εξελίξεις που σε βάζουν μπροστά σε μία νέα πορεία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά πλέεις σε πελάγη ευτυχίας και η νέα εβδομάδα χαρίζει την ανανέωση που είχες ανάγκη εδώ και πάρα πολύ καιρό! Οι μέρες φαντάζουν ιδανικές για ένα νέο αισθηματικό ξεκίνημα που θα σου δώσει μεγάλη χαρά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά το διάστημα αυτό είναι αρκετά κουραστικό αλλά αποδοτικό. Οι προσπάθειές σου θα πιάσουν τόπο ενώ επιτέλους ευνοείσαι για νέες συμφωνίες ή και νέες προτάσεις. Στα οικονομικά δεν υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις.

♍ Παρθένος

Γενικά

Μέρες ανταμοιβής ανοίγονται μπροστά σου και το ξέρω καλά πως έχεις κουραστεί και περίμενες πώς και πώς πότε θα έρθει η στιγμή που θα ενεργοποιηθεί και πάλι η ζωή σου φίλε μου Παρθένε! Η εβδομάδα που ξεκινά σε βοηθά σε οικονομικές διευθετήσεις και διαπραγματεύσεις. Στα αισθηματικά φουντώνει το ερωτικό πάθος, είσαι μέσα στον ερωτισμό, ενώ καταφέρνεις και ξεπερνάς κάποιες πληγές του χτες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα φλέγεσαι από ερωτικό πόθο και παρόλο που έχεις βιώσει αισθηματικά μπερδέματα αυτή η εβδομάδα θα σου προσφέρει την ικανοποίηση και την ολοκλήρωση συναισθημάτων που επιζητούσες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου ο Άρης από τους Διδύμους πυροδοτεί εξελίξεις, το τρίγωνό του όμως με τον Δία σε βοηθά αυτή την εβδομάδα για να έχεις την πορεία και την προοπτική που επιζητάς. Στα οικονομικά βρίσκεσαι κερδισμένος!

♎ Ζυγός

Γενικά

Κανείς δεν μπορεί να είναι μόνος του και αυτό το ξέρεις αρκετά καλά φίλε μου Ζυγέ! Το διάστημα αυτό και οι μέρες που ανοίγονται μπροστά σου σε φέρνουν πιο κοντά στους ανθρώπους που αγαπάς και είσαι πανέτοιμος για ένα νέο ξεκίνημα στον τομέα των σχέσεων. Με τη Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Κριού, ξεκινάς μία νέα παθιασμένη ερωτική σχέση, είτε μπαίνει και στα σκαριά μία ολοκαίνουργια συνεργασία με πολύ καλές προοπτικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Διανύεις την καλύτερη περίοδο για να ξεκινήσεις μία νέα σχέση, η οποία μάλιστα θα ξυπνήσει το πάθος που είχες καιρό να ζήσεις! Αν είσαι ήδη σε έναν δεσμό, μπορώ να πω ότι υπάρχει ενδυνάμωση συναισθημάτων!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι ο καιρός να εξετάσεις την προοπτική νέων επαγγελματικών συνεργασιών και να προχωρήσεις μπροστά και ελπιδοφόρα σε προτάσεις που θα σου γίνουν! Στα οικονομικά αρχίζεις και ανεβαίνεις από την Τετάρτη και έπειτα.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Είναι ο καιρός για να βελτιώσεις τις συνθήκες της ζωής σου, της καθημερινότητάς σου και της εργασίας σου , και αυτό ακριβώς κάνεις από αυτή την εβδομάδα φίλε μου Σκορπιέ! Τα επαγγελματικά σου προχωρούν πλέον σε πιο γρήγορους ρυθμούς και αυτό σου δίνει θάρρος και δύναμη. Οι μέρες όμως που ακολουθούν σε βοηθούν να συγκροτήσεις τους ρυθμούς σου, να ξεκινήσεις μία νέα διατροφή, να φροντίσεις το σώμα σου και την ευεξία σου

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μετά από περίοδο στασιμότητας τα αισθηματικά αρχίζουν να μπαίνουν στο προσκήνιο του ενδιαφέροντός σου από αυτή την Τετάρτη που θα εισέλθει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου. Τονώνεται το αίσθημα της συντροφικότητας και δέχεσαι την αγκαλιά και την ζεστασιά της αγάπης του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι δυναμική για την εξέλιξη των επαγγελματικών και το βέβαιο είναι ότι ξεφεύγεις από την στασιμότητα και την αδράνεια. Η πορεία των οικονομικών σου είναι ελπιδοφόρα.

♐ Τοξότης

Γενικά

Μία απόλυτα χαρούμενη εβδομάδα ξεκινά φίλε μου Τοξότη για σένα. Από το ξεκίνημά της είσαι σε διάθεση για παιχνίδι, ανεμελιά, διασκέδαση, έρωτα και σε κατακλύζει η αισιοδοξία και η δημιουργικότητα. Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό ξεκινάς μία νέα αισθηματική σχέση, υπάρχει μία εξέλιξη που σε ενεργοποιεί ευχάριστα, δέχεσαι χαρά από τα παιδιά σου ή από ζήτημα που αφορά την απόκτηση τέκνων, κάνεις δημιουργικά σχέδια και βλέπεις τη ζωή να αλλάζει και να γίνεται όλο και πιο όμορφη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου το διάστημα αυτό είναι εξαιρετικό, ξυπνά το πάθος, ο ερωτισμός η ανάγκη του να μοιραστείς στιγμές με έναν άνθρωπο, και όλα αυτά φαίνεται ότι ικανοποιούνται στο μέγιστο βαθμό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είναι κάπως ουδέτερη η εβδομάδα δεν λείπουν όμως οι ευκαιρίες για συζητήσεις, προτάσεις και συμφωνίες. Στα οικονομικά σου βρίσκεσαι σε μία ουδέτερη περίοδο!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Όλα αλλάζουν και παίρνουν μία νέα μορφή από αυτή την εβδομάδα φίλε μου Αιγόκερε. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Κριού, είναι γεγονός ότι αλλάζει τις σταθερές σου βάσεις, αλλά με καλό τρόπο! Αλλάζεις το σπίτι σου, τους ρυθμούς σου, το χώρο της εργασίας σου ενώ σου δίνονται και εξαιρετικές ευκαιρίες για την άνοδο των οικονομικών σου! Είναι μία εβδομάδα που αξίζει να κινηθείς δραστικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου αρχίζεις να χαμογελάς από αυτή την Τετάρτη που θα περάσει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου! Ανανεώνεσαι, περνάς όμορφα, ανοίγεσαι σε έναν νέο έρωτα που έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είναι ο καιρός για ανακατατάξεις ενώ χαρακτηριστική είναι και η οικονομική εύνοια που θα σου δοθεί!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Με ένα κινητό στο χέρι να χτυπά συνέχεια, θα είσαι όλο μπίρι-μπίρι αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Υδροχόε. Η επικοινωνιακή εύνοια όμως, θα είναι ορατή και σε συζητήσεις, προτάσεις, συμφωνίες που θα κάνεις την αμέσως επόμενη περίοδο! Αλλάζεις το μεταφορικό μέσο, παίρνεις σημαντικές πρωτοβουλίες και είσαι πιο αποφασιστικός από κάθε άλλη φορά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα φλερτ δίνουν ρεσιτάλ αυτή την περίοδο αγαπητέ μου Υδροχόε, όπου δεν πρόκειται να κάτσεις φρόνιμα! Ωστόσο, ένα άτομο επρόκειτο να σε συναρπάσει με τον τρόπο που θα σε προσεγγίσει αλλά και με το παιχνίδι που θα κάνει με το μυαλό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά διανύεις μία περίοδο που μπορείς να προβάλεις τις ικανότητές σου και να έρθεις σε επικερδείς συμφωνίες. Στα οικονομικά είσαι ακόμα σε αστάθεια!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Ώρα να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου να νιώσεις δύναμη, σιγουριά, ασφάλεια και σταθερότητα και να μπορέσεις να κάνεις τα βήματα για την τόνωση του εισοδήματός σου! Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Κριού σε βοηθά να αποκτήσεις δυναμική για ένα νέο ξεκίνημα που θα σε κάνει να νιώσεις ότι κάποια πράγματα μπαίνουν επιτέλους σε μία πολύ καλύτερη πορεία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου αρχίζεις να μπαίνεις σε διάθεση για φλερτ και ερωτικό παιχνίδι από αυτή την Τετάρτη που θα εισέλθει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου! Πες αυτά που αισθάνεσαι και δεν θα βρεθείς χαμένος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου , σου δίνονται οι ευκαιρίες να αναπτύξεις και να εξελίξεις νέα σχέδια και νέες προοπτικές. Στα οικονομικά σου δέχεσαι αύξηση και τόνωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ