Κυκλοφόρησε το νέο φυλλάδιο του SPAR MAZI markets - Σε τιμές που δεν υπάρχουν!

Το Κρεοπωλείο, η δύναμή μας!
Σε ισχύ είναι από σήμερα το φυλλάδιο προσφορών του
«SPAR MAZI markets». Για μια ακόμη φορά, οι τιμές των προϊόντων είναι πολύ χαμηλές, ενώ ιδιαίτερη μνεία γίνεται στο κρεοπωλείο της επιχείρησης που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού. Εδώ μπορείτε να ψωνίσετε κρεατικά από τα ιδιόκτητα σφαγεία μας, τυροκομικά από τους καλύτερους Έλληνες παραγωγούς, αλλά και προϊόντα καθαριότητας και προσωπικής περιποίησης, πάντα με την άριστη εξυπηρέτηση και την υπογραφή της κορυφαίας ποιότητας.

Επιπλέον, τα «SPAR MAZI markets», αντιλαμβανόμενα την κρισιμότητα της κατάστασης του κορωνοϊού προσφέρουν υπηρεσίες delivery καθημερινά. Πάρτε τώρα τηλέφωνο στο 23310-20100, κάντε την παραγγελία σας και σε λίγα λεπτά τα ψώνια, θα βρίσκονται έξω από την πόρτα σας!

Σε τιμές που δεν υπάρχουν!

Ενδεικτικά:

✔️Φιλέτο Στήθος Κοτόπουλο 4,49€
✔️Ολόκληρο Κοτόπουλο 2,19€
✔️Κιμάς Ανάμεικτος Ελληνικός 4,99€
✔️Σουβλάκι Κότας Ελληνικό 4,79€
✔️Μπριζόλα Χοιρινή 3,65€
✔️Μερέντα 3,99€
✔️SKIP 6,49€
✔️Μπύρα Pils 0.89€
✔️Tζατζίκι 4,45€
✔️Μουστάρδα-Κέτσαπ 0,99€

Τώρα, ψωνίστε από το σπίτι τα προϊόντα φυλλαδίου και ό,τι άλλο χρειάζεται το νοικοκυριό, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!

Δείτε το νέο φυλλάδιο προσφορών που ισχύει έως το Σάββατο 22 Mαΐου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ