Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

5 νέα κρούσματα βρετανικής μετάλλαξης στην Ημαθία

475 είναι τα νέα κρούσματα της Βρετανικής μετάλλαξης Β.1.1.7/UK lineage (Variant VOC_202012) που εντοπίστηκαν στην χώρα μας τις τελευταίες ημέρες και τρία δείγματα με την αφρικανική μετάλλαξη Lineage B.1.351/South Africa (Variant 501.V2), σύμφωνα με την σημερινή ενημέρωση του ΕΟΔΥ. Συνολικά έχουν ταυτοποιηθεί 3.373 θετικά για την παρουσία μετάλλαξης Β.1.1.7/UK lineage (Variant VOC_202012) (Πίνακας 4) και 59 θετικά για την παρουσία μετάλλαξης B.1.351/South Africa (Variant 501.V2) από την έναρξη λειτουργίας του Εθνικού Δικτύου Γονιδιωματικής Επιτήρησης για τις μεταλλάξεις του SARS-CoV-2 έως σήμερα.

Όπως απεικονίζεται στον σχετικό πίνακα, στην Ημαθία εντοπίστηκαν 4 νέα εγχώρια θετικά με την βρετανική μετάλλαξη δείγματα, με τον συνολικό αριθμό να ανέρχεται στα 8, καθώς και 1 εισαγόμενο θετικό κρούσμα που ανιχνεύθηκε με ιστορικό ταξιδιού από χώρα του εξωτερικού.





5 σχόλια:

  1. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΡΟΦΙΣΙΕΝΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού εμφανίστηκαν κρούσματα της βρετανικής μετάλλαξης και στην Ημαθία, πρέπει να τοποθετηθεί επί του θέματος ο DEMETRIOS, ως ειδικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βεβαίως περιμένουμε με αγωνια τον αμπελοφιλοσοφο , επιστήμονα , με doctora στην συνωμοσία του Μπιλ του Γκειτς και του Δικηγορου του φεισμπουκ

      Διαγραφή
    2. Τοποθετοῦμαι: οἱ κόπανοι πού σᾶς λένε ὄτι ἐμφανίστηκε... φονική μετάλλαξι τοῦ κοροϊδοϊοῦ, εἶναι εἰς θέσιν νά σᾶς βεβαιώσουν ἂν εἶναι ἀποτελεσματικά καί τά ΠΡΟ τῆς μεταλλάξεως παρασκευασθέντα «ἐμβόλια»; Ὄχι, ἔ; Τζάμπα τρυπηθήκατε, μποῦφοι!

      Διαγραφή
  3. ΜΕΤΑΛΑΞΕΙΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΩΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ Ή ΜΟΝΟ ΤΙΣ 300 ΣΤΑΘΕΡΕΣ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ