Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Καμπάνα» 3.000€ σε συνεργείο στη Βέροια για κωρονο-συνάθροιση

«300άρια» και σε 4 παρευρισκόμενους

Ακριβά πλήρωσε ιδιοκτήτης συνεργείου - φανοποιείου στην περιοχή της Βέροιας την συνάθροιση στο μαγαζί του με άλλα άτομα. Σε έλεγχο της Αστυνομίας στην επιχείρηση χθες Τετάρτη 31 Μαρτίου, εντοπίστηκαν μέσα και άλλα 4 άτομα που δεν τηρούσαν τα μέτρα για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού. Οι Αστυνομικοί επιβεβαίωσαν τις παραβάσεις και προχώρησαν στη σύλληψη του ιδιοκτήτη του συνεργείου και του επέβαλαν πρόστιμο 3.000 ευρώ για ιδιωτική συνάθροιση και από 300 ευρώ στα 4 άτομα που παραβρίσκονταν εντός του καταστήματος, για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

10 σχόλια:

  1. Γιατί δεν λένε το όνομα για ναην έχει διασπορά ειδήσεων παραποιημενες δεν είναι καλό να γνωρίζουν οι κάτοικοι για να μην έχει κακή παραπληροφόρηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υγειονομική βόμβα ήταν το συνεργείο.
    ... 4 άτομα ταυτόχρονα, από τύχη γλύτωσαν την ζωή τους
    Ρισκάρουν πολύ.
    Υπάρχουν συνάνθρωποι μας που δε σεβοντε τις θυσίες που κάνει η κυβέρνηση.
    Σε κλείνει το μαγαζί, δε σου δίνει επιστρεπταιο δάνειο λόγω αλγόριθμου θα σου στείλει τη φορολογική δήλωση κανονικά σε 1 μήνα, το τεβε παρόλο που σε έχει κλειστό στο στέλνει ολόκληρο σαν να δούλευες κανονικά για να μην αισθάνεσαι άσχημα τι άλλο θέλετε;
    Να αρνηθούν να πάρουν μηνιατικο, η, να πάρουν τους μη ες που ει αι κλειστή η αγορά 534 ευρώ;
    Να πληρώσουν ασφαλιστικές εισφορές οι βουλευτές από τη τσέπη τους, και να μη πληρώσει η βουλή αυτά τα ελάχιστα σαν ευγνωμοσύνη για τα μέτρα που παίρνουν (για εμάς);
    Αχάριστοι γκαραζιεριδες, εσείς και οι γαρίδες αρνητές ψεκασμενοι.
    Έξω οι δημόσιοι υπάλληλοι που δουλεύουν εξ αποστάσεως και με ραντεβού, όταν τύχη να πα ε δουλειά πιστεύουν στο κορονοιο και θα κάνουν θυσία αν χρειαστεί αλλά 2 χρόνια να υποστούν τα μέτρα προφύλαξης που έχει πάρει η κυβέρνηση, αψηφωντας τις οικονομικές συνέπειες.
    Μουτζουριδες πληρώστε το πρόστιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μπορεί να έχεις κάποιο δίκιο σ' αυτά που αναφέρεις, όμως την προηγούμενη βδομάδα βρέθηκα σε τρία συνεργεία, για πρόβλημα του αυτοκινήτου μου. Κατ΄ αρχήν τα συνεργεία λειτουργούν κανονικά, όμως παρατήρησα ότι κανείς από αφεντικά ή εργαζόμενους δεν φορούσε μάσκα, δηλαδή τι ήθελαν να δείξουν; καλά του έκαναν λοιπόν, αφού δεν σέβονται κανέναν. Όσο για τη φορολογική δήλωση κλπ που λες δάκρυα δεν έχουμε να σας κλάψουμε, ότι θέλετε δηλώνετε, δεν το λέω εγώ αυτό, τα επίσημα στοιχεία του ΟΟΣΑ το λένε ότι το 80% των εσόδων του κράτους προέρχονται από μισθωτούς και συνταξιούχους, γι αυτό μην κλαίτε άδαρτοι.

      Διαγραφή
    2. Εσύ έκατσες στα συνεργεία που κράζεις για να κάνεις τη δουλειά σου. Γιατί δεν έφυγες αφού δεν φορούσαν μάσκα;;;;

      Διαγραφή
    3. Άνοιξε συνεργείο να τα κονομήσεις.
      Θα καταλαβεις πόσο δίκιο έχει ο ΟΟΣΑ

      Διαγραφή
    4. ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 1500 ΕΩΣ 3500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΣΕ ΦΠΑ. ΑΡ ΑΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΛΕΝΕ.

      Διαγραφή
    5. Εσύ χουβαρντα όταν θα μάθεις να πληρωνης τον οποιοδήποτε ελευθερο επαγγελματία και να πληρώνεις ΦΠΑ και τον χρόνο που αφειερωνη στο αυτοκίνητο σου τότε να ξαναμηλισης.η τιμές παροχής υπηρεσιών είναι η ίδιες με το 2005 και όλα έχουν ανέβει 300% επάνω το λιγότερο.

      Διαγραφή
  3. επιναν τσιπουρα;;;
    αλλιως οι αστυνομία υπερέβαλε και παλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι λες ρε φίλε? 4 άτομα.Απο πληροφορίες έμαθα κατασχεσαν και τον μεζέ και το τσίπουρο. Καλά που τους έπιασαν και γλύτωσε η βεροια από την εξάπλωση του ιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά ρε παιδιά, πίνετε τσίπουρο χωρίς έξοδο διαφυγής? Ντροπή! Αυτά τα υπολογίζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ