Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τροχαίο με ντελιβερά στο Τσερμένι

Στο Νοσοκομείο ο οδηγός
Τροχαίο ατύχημα με μηχανάκι delivery σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 14/3 στη Βέροια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του veriotis.gr, το μηχανάκι κινούνταν επί της οδού Μάρκου Μπότσαρη με κατεύθυνση προς της πλατεία Τσερμενίου, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, στο ύψος του Τζαμιού, «βρήκε» στο αριστερό πεζοδρόμιο της οδού Μάρκου Μπότσαρη με αποτέλεσμα να συρθεί για λίγα μέτρα, να πέσει και να τραυματιστεί. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο τροχαίο δεν ενεπλάκη κάποιο άλλο όχημα.


Ιδιοκτήτης καταστήματος στο σημείο βλέποντας τον άνδρα αιμόφυρτο βγήκε να τον βοηθήσει και κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ, ωστόσο ο διανομέας ανέβηκε στο μηχανάκι του και έφυγε μόνος του για το Νοσοκομείο, πριν προλάβει να τον παραλάβει το ασθενοφόρο, το οποίο έφτασε σε λίγα λεπτά στο σημείο. Στο σημείο έσπευσε και η Τροχαία Βέροιας, όπου ερευνά τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.








28 σχόλια:

  1. Είναι δημόσιος κίνδυνος τα ντελίβερι στην Βέροια.
    Τρέχουν με υπερβολικές ταχύτητες.....παραβιάζουν μονόδρομους και φανάρια.....οδηγούν με ένα χέρι γιατί με το άλλο χέρι η μιλάνε στο τηλέφωνο, η κρατάνε επιπλέον παραγγελίες.... γίνεται χαμός....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι διανομείς με τα μηχανάκια στην πλειοψηφία τους οδηγούν πολύ απρόσεκτα και ειναι καγκουρες.
    καλο θα ειναι να οδηγουν προσεκτικα και να μην δινουν πολυ σημασια στα ηλιθια αφεντικα τους αν εκεινοι τους αγχωνουν με τις παραγγελιες.
    πανω απ ολα ειναι η ασφαλεια η δικη τους και ετσι να μην βαζουν και σε μπελαδες και αδηγους ιχ που μπορει σε χ περιστατικο να μην φταινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρίμα στο παιδί. Γρήγορη ανάρρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΕΝΟΣ ΕΤΟΙΜΟΦΑΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.
    ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΛΕΨΕΙ.
    ΝΤΕΛΙΒΕΡΑΔΕΣ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ίδιως οι πιτσιρικάδες τώρα τελευταία τρέχουν σαν παλαβοι και κάνουν κόντρες μεταξύ τους.

    Τα αφεντικά τους δε θα τους κάνουν παρατήρηση.
    Η τροχαία να στηθεί άνοιξεως σταδιου πιεριων μποτσαρη να πάρει δύο τρεις πινακίδες, διπλώματα και θα στρωσει.
    Το ότι υπάρχουν παραγγελίες δε σημαίνει ότι θα τρέχουν σαν παλαβό, γιατί αν ο συγκεκριμένος χτύπησε τον εαυτό του, αύριο μπορεί να παρασύρει κανένα παιδί και μετά θα έχει άλλα,,,,,,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το δίπλωμα του συγκεκριμένου , πρέπει να πάρει η τροχαία.
      Τι σχέση έχουνε οι υπόλοιποι μεταφορείς , εάν ένας δεν ξέρει να κάνει σωστά την εργασία αυτή;

      Διαγραφή
    2. Και εσείς να μην κάνετε σαν την Παπαρήγα στο τηλέφωνο όταν αργεί η παραγγελία σας. Και στο κάτω κάτω και κάτι να είναι κρύο ας το φάτε. Και αφού όλη η βεροια παραγγέλνει καφέ πρωί να περιμένετε και 1 ώρα να πιείτε. Αλλά επειδή ο ντελιβερας και το μαγαζί θέλει να μην περιμένεις γιατί είσαι κλαψιαρης πελάτη τότε τα πάμε σαιτα για να μην κλαψουριζετε... Και σιγά τα λεφτά που παίρνουμε σαν ντελιβερι τρέχουμε για να μην έχετε παράπονο εσείς οι ξαπλες του καναπέ.

      Διαγραφή
  6. Ούτε έναν καφέ δε μπορούμε να σηκωθούμε από τον καναπέ μας και να πάμε να τον παραλάβουμε μόνοι μας. Κι αν δεν είναι φρέντο εσπρέσο και είναι φραπέ μας χαλάει το image. Εκεί φτάσαμε...λες και θέλουν οι ντελιβεραδες να βιάζονται ή να βάζουν τη ζωή τους σε κίνδυνο για ένα μεροκάματο της πείνας μες στο κρύο και στη ζέστη. Λίγη ενσυναισθηση κι από μας δε βλάπτει και ούτε σημαίνει ότι μπορούμε να εκμεταλλευόμαστε την τωρινη κατάσταση σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θεμα μας ειναι το αν θα σηκωθουμε Να παμε να παρουμε μονοι μας τον καφε μας; και στην τελικη ας μην δουλεύουν ουτε τα παιδια στα καφε κ να τον φτιαχνουμε μονοι μας στο σπιτι!! Την παλευετε; Ο καθένας κανει τη δουλεια του κ βγαζει το μεροκαματο του! Το προβλημα ειναι οτι τρεχουν σαν τρελοι κ στους δρομους κ το χειροτερο μεσα στους πεζοδρομους !

      Διαγραφή
  7. Μπράβο σας που μελετήσατε τόσο εις βάθος τις συνηθειες των ντελιβεράδων. Σας εύχομαι να γινετε και συγκοινωνιολόγοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επειδη καποιοι οδηγουν οπως να ναι δε σημαινει οτι δε θα παραγγελνει ο κοσμος delivery.Ας τα κλεισουν τοτε τα μαγαζια αφου βαριομαστε να κανουμε καφε και καμια πιτσα.Ελεος ειστε μερικοι μερικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όσοι έχουν σχολιάσει αρνητικά είναι οι γλετζεδες που παραγγέλνουν ένα καφε από το δίπλα μαγαζι και λένε λίγο γρήγορα παρακαλώ...οι άνθρωποι τον καναπεδων έχουν φέρει τους ντελιβεραδες σε τέτοια κατάσταση γιατί δεν είναι ευχαριστημένοι με τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είστε αρκετά τραγικοί εσείς που μπαίνετε μέσα και κατηγόρητε...δεν έχετε μπει ποτέ στη θέση ενός ντελιβερά όπως λέτε να καταλάβετε πόσο πιέζει ο χρόνος και πόσο άσχημα συμπεριφέρονται οι πελάτες Όταν αργεί η παραγγελία... Το μόνο που ξέρετε είναι να απαιτείτε την παραγγελία σας να έρθει σε μισό δευτερόλεπτο....εύχομαι γρήγορη ανάρρωση στο παλικάρι και ο θεός να φυλάει όλους αυτούς που είναι στο δρόμο με χιόνι με βροχή και προσπαθούν να εξυπηρετήσουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...όταν τρέχεις με παπακι μέσα στη Βέροια με κίνδυνο σωματικης ακεραιοτητας,να χτυπήσεις εσυ ο ιδιος ,η, να παρασύρεις κανενα πεζο γιατί πρέπει να πάει γλήγορα ο φραπες στον πελάτη ,είσαι στόκος και μέχρι να φυγεις απο το μάταιο αυτό κοσμο θα είσαι ντελιβερας.

      Διαγραφή
  11. Ρε σπρωχτειτε ολοι σας !!! παντα εχετε να πειτε κατι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε θίξαμε επειδή είσαι δημόσιος κίνδυνος κάγκουρα ?

      Διαγραφή
  12. Πρέπει να βγει η τροχαία να γράφει ανελέητα μέχρι να μαθευτεί στην πιάτσα και μετά θα δούμε αν θα ξανατρεχουνε.επισης τσουχτερά πρόστιμα και στα αφεντικά αν πέφτουνε το ζήτημα θα ληξει σε χρόνο ντετέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προσφατο ειναι το περιστατικο με τον ντελιβερα που τον εδειρε ο πελατης επειδη αργησε η παραγγελια την Τσικνοπεμπτη. Μετα απορουμε γιατι τρεχουν τα παιδια στο δρομο. Να σεβεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικα ομως,αυτος ο ανθρωπος επρεπε να ηταν μεσα τωρα..Απαραδεκτο να χτυπησει ντεληβερα επειδη αργσε η παραγγελια,μια φορα ας μπαιναν στη θεση τους να καταλαβαιναν τι τραβανε με το αγχος να προλαβουνε τις παραγγελιες κ την τρελανα τα ακουνε κ απο το αφεντικο! Ηλιθιοι,ξυπηνστε,τα παιδια τη δουλεια τους κανουν.Υπομονη κ θα ερθει κ η κωλοπαραγγελια σας..

      Διαγραφή
  14. Προς όλους εσάς που σχολιάζετε αρνητικά σας εύχομαι ο γιος σας να κάνει ντελιβερι αύριο μεθαύριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πάντα κάτι θα έχετε να πείτε παλιοκατίνες . Η δουλειά αυτή είναι παρα πολύ δύσκολη και κακοπληρωμένη όταν σε σκάνε 15 παραγγελίες μαζι χωρίς να το θέλεις σε πιέζει ο χρόνος και τρέχεις ζώα ε ζώα πραγματικά εύχομαι κ γω με την σειρά μου στους αρνητικούς τα παιδιά τους να κανουνε ντελιβερι στο μέλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ... ελπίζω να φταίει τον νεαρό της ηλικιας.Αν είσαι πάνω από 19,δε θα καταλάβεις ποτέ.

      Διαγραφή
    2. ΕΙΠΕ Ο ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΑΣ Kwsto.

      Διαγραφή
  16. Σεβασμος στα παιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Λυπάμαι για την αμορφωσιά που έχουν κάποιοι και σχολιάζουν σαν τους παππούδες στα καφενεία!!! Τα ξέρουν όλα από την καρέκλα του καφενείου!!! Ελπίζω το παλικαρι να είναι καλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είναι δύο τρείς με μηχανάκια που είναι δημόσιος κίνδυνος. Ανάποδα σε μονόδρομους, τρέχουν σαν τρελλοί στο κέντρο εκμεταλλευόμενοι την παντελή έλλειψη ελέγχων της αστυνομίας και την έλλειψη σηματοδοτών, έχουν προκλητική συμπεριφορά έναντι πεζών και οδηγών αυτοκινήτων.

    Χαρακτηριστικό παράδειγμα στο στενό της δημαρχίας ακριβώς μπροστά από το δημαρχείο ένας τέτοιος ντελίβερυ έβριζε άσχημα οδηγό αυτοκινήτου που βρισκότάν μπροστά του ακριβώς πρίν τη διασταύρωση με την Μητροπόλεως, επειδή έκανε το "λάθος" ο οδηγός του αυτοκινήτου να μήν είναι από Βέροια και κοίταζε προς τα που να στρίψει και έτσι τον "καθυστερούσε".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ