Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η «Ταβέρνα» στην Πιερίων επιστρέφει από την Καθαρά Δευτέρα με take away! Τηλ: 2331062842

Θαλασσινά, κρεατικά, μαγειρευτά, μεζέδες και Σαρακοστιανά!
Σας έλειψε το φαγητό της; Η «Ταβέρνα» στην Πιερίων, ανοίγει και πάλι την κουζίνα της και επιστρέφει για να μας προσφέρει καθημερινά όλες τις νοστιμιές της. Μπορεί οι συνθήκες ακόμα να μην επιτρέπουν να πιάσουμε ένα από τα τραπεζάκια της «Ταβέρνας» με την παρέα μας, αλλά από την Δευτέρα θα μπορούμε να απολαμβάνουμε όλα τα πιάτα της με take away. Από την Καθαρά Δευτέρα 15 Μαρτίου η «Ταβέρνα» επιστρέφει με τις μαγειρικές της που όλοι αγαπήσαμε. Ειδικά για την Καθαρά Δευτέρα, μπορούμε να απολαύσουμε, μυδοπίλαφο, σουπιές με σπανάκι, θαλασσινά και πολλά πολλά άλλα! Εσείς απλά κάντε την παραγγελία σας στο 2331062842 και απολαύστε!


Καθημερινά με φρεσκομαγειρεμένο φαγητό και πιάτα που ικανοποιούν όσους θέλουν ψαρικά, θαλασσινά, μεζέδες αλλά και εκλεκτά ψητά κρεατικά και μαγειρευτά. Πάντα χρησιμοποιώντας φρέσκα προϊόντα εποχής και άριστα υλικά και φυσικά όλα φτιαγμένα με την σπιτική φροντίδα και νοστιμιά που αγαπήσαμε.


Θέλετε και εσείς να απολαύσετε ξανά τις νοστιμιές της «Ταβέρνας»; Καλέστε καθημερινά στο 2331062842, κάντε την παραγγελία σας και σε λίγη ώρα θα είναι έτοιμη να την παραλάβετε. Εσείς απλά στρώστε τραπέζι. Η «Ταβέρνα» θα σας τα ετοιμάσει όλα νόστιμα και περιποιημένα για να τα απολαύσετε στο χώρο σας.

Ταβέρνα
Πιερίων 138-142
Τηλέφωνο: 2331062842
















2 σχόλια:

  1. Το καλύτερο μυδοπίλαφο που έχω φάει ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΤΑΤΟΙ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗΔΕΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΑΣ ΠΟΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ

    Η ΠΕΡΕΑ ΚΑΙ Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΦΑΜΕ ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ