Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στηρίζει Ντάφυ η Άννα-Μαρία Γκούνα

«Είσαι δυνατός και θα αντέξεις γιατί είσαι Survivor»
Την δική της υποστήριξη στον Τριαντάφυλλο Χατζηνικολάου εξέφρασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η Άννα-Μαρία Γκούνα. Η γνωστή Ντί-Τζέι της Βέροιας, με μακρά πορεία στον χώρο της μουσικής (εργάστηκε στα μεγαλύτερα clubs της Μακεδονίας και της Γερμανίας), δημο
σίευσε μια παλαιότερη φωτογραφία, μαζί με τον παίκτη του Survivor, κατά την διάρκεια της συνεργασίας τους στο Wuppertal, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως είναι δυνατός και ότι θα φτάσει μέχρι τον τελικό!

H Άννα-Μαρία Γκούμα, μετά από μια πετυχημένη πορεία στο εξωτερικό βρίσκεται πλέον στη Βέροια και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Έχει δημιουργήσει την δική της οικογένεια και έχει αποκτήσει ένα χαριτωμένο κοριτσάκι. Η ίδια, ασχολείται ενεργά με τον χώρο της αισθητικής, ενώ ο σύζυγός της, εδώ και 9 χρόνια, έχει κατάστημα με Γερμανικά προϊόντα στο κέντρο της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ