Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δωρεάν rapid tests στην Επισκοπή

Δειγματοληπτικοί έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή (19.03.2021) στην πλατεία της Τοπικής Κοινότητας Επισκοπής, με πρωτοβουλία του Δήμου Νάουσας σε συνεργασία με κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ, με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου Covid-19. Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid tests),θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία της Επισκοπής από τις 11:00 έως τις 14:00. Οι πολίτες που θα συμμετέχουν στην διαδικασία θα πρέπει να έχουν μαζί τους τον προσωπικό αριθμό υγείας ΑΜΚΑ, ενώ για την μετακίνησή τους, θα αποστέλλουν sms με αριθμό 1 στο 13033.

9 σχόλια:

  1. Οἱ τρυπημένοι νά μή ξεχνοῦν νά τεσταρίζωνται καθημερινῶς διά περιφορᾶς ἀνά τήν Ἠμαθία, νά βρίσκωνται «θετικοί», νά καραντινιάζωνται καί νά μπαίνουμε στό βαθύ κόκκινο. Βγές καί σύ «κροῦσμα» στό κομπογιαννίτικο κοροϊδοϊοτέστ. Μπορεῖς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ήσουν τρολ θα γελούσαμε. Αλλά επειδή δεν είσαι, ένα πράγμα θα σου πω: ΣΕΒΑΣΟΥ τους νεκρούς συγγενείς μας. Λίγη ντροπή, μεγάλος άνθρωπος είσαι.

      Διαγραφή
    2. Έχεις εσύ δλδ πεθαμένους απ' τον ψευτο ιό Ε; Ούτε ντρέπεσαι ρε ξεφτίλα να βάζεις την οικογένεια σου σε όλο το παραμύθι. Γελοίε τσατσε.

      Διαγραφή
    3. 10.58 Έχεις εσύ δλδ πεθαμένους από το ψευτο AIDS ή από ψευτο ναρκωτικά Ε; Εσύ έχεις καθόλου ντροπή μέσα σου άθλιε και ασεβή!

      Διαγραφή
    4. Ανωνυμε 1:05 άθλιοι κ ασεβεις είστε εσείς οι ρουφιανοκοβιντακιδες απατεώνες που λέτε τις γελοιοτητες περί πεθαμένων λόγω κοβιντ.
      Είστε απατεώνες κ τίποτα άλλο.

      Διαγραφή
    5. 3.29 Ψεκασμένε συνωμοσιολόγε αν αντιληφθείς ότι κάποιος πουλάει ναρκωτικά ή μπουκάρει σε σπίτια στην γειτονιά σου,μην το καταγγείλεις γιατί θα είσαι ρουφιάνος!!

      Διαγραφή
  2. Αδικείσαι εσύ ρε τιτανομεγιστοτεράστιε!Σεναριογράφος ταινιών επιστημονικής φαντασίας στο Hollywood έπρεπε να γίνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συλλέγουν γενετικό υλικό οι απατεώνες έχουν κ χειροκρότησε ηλίθιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατροί και ιερείς είστε ο περίγελος της όλης κατάστασης.
    Συνδράμετε αποφασιστικά στην εξαπάτηση του λαού.
    Κάνατε εσείς γιατροί μια σύνοδο με συναδέρφους σας που έχουν αντίθετη άποψη με το όλο;
    Όχι.
    Γιατί;
    Τι σας κρατάει;
    Τι σας φοβίζει;
    Αλλά δυστυχώς είστε όμηροι των φαρμακευτικών.
    Αυτοί σας ταιζουν αυτά που σας βάλανε να πείτε λέτε.
    Πώς λέγεται αυτό αλήθεια;
    Δυστυχώς ο ελληνας είναι παντελώς απροστάτευτος.
    Ζει σε ένα κράτος που θέλει να τον αφανίσει κυριολεκτικά ένας μόνιμος εχθρός του.
    Σύμμαχος;
    Μια μερίδα χρήσιμων αμόρφωτων ηλίθιων και πληρωμένων ρουφιάνων για να περάσει η προπαγάνδα που έχει μετατρέψει την χώρα σε ένα απέραντο Άουσβιτς οι Έλληνες "Μένγκελε" δεν βγάζουν άχνα.
    Το εμβόλιο ελευθερώνει!!!!!
    Πάσα ομοιότητα με τους ναζί που τόσο μισείτε απλή σύμπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ