Quantcast

http://picasion.com/

Δωρεάν rapid test την Τρίτη στην Αγία Βαρβάρα

Δωρεάν μαζικούς δειγματοληπτικούς ελέγχους με τεστ ταχείας ανίχνευσης του αντιγόνου του SARS-CoV-2 (Rapid test) σε πολίτες, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Μαρτίου 2021 στην Αγία Βαρβάρα Βέροιας. Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 10:00 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 13:00 το μεσημέρι, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ της Αγίας Βαρβάρας. Την διαδικασία διοργανώνει ο Δήμος Βέροιας σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Υγείας του ΕΟΔΥ στην Ημαθία, με σκοπό την καλύτερη εκτίμηση της επιδημιολογικής κατάστασης στην περιοχή στο πλαίσιο αντιμετώπισης της πανδημίας Covid-19.

Όπως σε κάθε ανάλογη διαδικασία, οι πολίτες θα πρέπει να έχουν στείλει μήνυμα για μετακίνηση 1 στο 13033, να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους, τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας, καθώς και τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου, στον οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του rapid test.

6 σχόλια:

  1. Ἐξαιρετικά νέα! Μ' ἕνα σμπάρο δυό τρυγόνια! Nά τεσταρίζωνται οἱ ἤδη τρυπημένοι ψεκασμένοι καραντινάκηδες, νά βρίσκωνται «θετικοί», νά τελειώνῃ τό παραμύθι καί γιά τά «ἐμβόλια» καί γιά τό πόσο (μή) ἔγκυρα καί (ἀν)αξιόπιστα εἶναι τά πάσης φύσεως κοροϊδοϊοτέστ._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τι να κανουμε καθηγητα μας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν κάνεις τεστ και είσαι θετικός, απλά θα σου πούνε "φυλακή στο σπίτι" για 10 ημέρες.
      Αν δεν πας καθόλου, απλά θα είσαι ελεύθερος.

      Διαγραφή
    2. Τώρα αν κολλήσεις σε μερικούς κοροιδο-ιο όπως τον λες και κάποιοι απ' αυτούς έχουν προβλήματα δεν σε νοιάζει απλά είσαι ελεύθερος. Νοοτροπία υπερπατριωτικη, υπεύθυνη,Ελληνοαγωνιστικη ωραίος!!!!

      Διαγραφή
  3. Demetrie λέω να μη πας την Τρίτη στις Βαρβαρες δεν είσαι κανένας ψεκασμενος καραντινακιας άσε να κάνουν τα κορόιδα το τεστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ουτε την πορτα του νοσοκομειου να μην χτηπησει εγω λεω , ασ πανε οι καραντινακιδες. Αυτος δεν κολλαει. Αρε τρελλα που εχουν μερικοι

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ