Quantcast

http://picasion.com/

Προπόνηση με οικογενειακό «Σκάκι» για την «Βασίλισσα»

Tου Βασίλη Αλαμπορινού
Το πρωινό του Σαββάτου, που ήταν ηλιόλουστο και υπέροχο για ποδόσφαιρο με γεμάτες κερκίδες (άτιμε κορωνοϊέ ξεκουμπίσου, φτάνει πια), βρεθήκαμε στο γήπεδο της πόλης μας για να παρακολουθήσουμε από κοντά την προπόνηση της Βέροιας, που μεταξύ άλλων περιλάμβανε οικογενειακό διπλό, στην προσπάθεια που κάνει το τεχνικό team ώστε να αποκτήσει η ομάδα αγωνιστική ετοιμότητα και momentum. Το αρχικό στάδιο της προπόνησης, μεταξύ άλλων, είχε ζέσταμα, σωματική και φυσική προετοιμασία των αθλητών και ασκήσεις με την μπάλα στα πόδια.



Ο Παύλος Δερμιτζάκης και το υπόλοιπο τεχνικό team χώρισαν την ομάδα σε δύο δεκάδες, με το γήπεδο στα 3,5/4, με τον coach να έχει τον ρόλο του παρατηρητή - διαιτητή και τους συνεργάτες του να μοιράζονται τους 2 πάγκους.


Αυτό που είδαμε, το οποίο είναι πολύ σημαντικό, είναι η όρεξη και η διάθεση για εργασία από όλους. Διοικητικούς, τεχνικό team, ιατρικό team και φυσικά από τους ποδοσφαιριστές. Όλοι μαζί κάνουν οτιδήποτε περνάει από το μυαλό, τα χέρια και τα πόδια τους, ώστε να αφεθεί πίσω αυτή η τεράστια και καταστροφική αποχή, από όλους!


Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχουν επιπτώσεις, παρ' όλο τον επαγγελματισμό των ποδοσφαιριστών οι οποίοι σαφέστατα και ακολούθησαν τα ατομικά τους προγράμματα. Αυτό που έχει τεράστια σημασία, είναι πως όλοι ρίχνουν δουλειά, ιδρώνουν και ανεβαίνουν.

Σε 2 εβδομάδες, ξεκινάει το πρωτάθλημα. Η ομάδα, προσπαθεί για το καλύτερο και αναμένουμε με αγωνία την έναρξη. Στο οικογενειακό derby είδαμε πάθος, αγωνιστικότητα, γκολ αλλά και καλές αμυντικές κινήσεις λειτουργίας, καθώς και προσπάθεια διάκρισης από όλους. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι ποδοσφαιριστές πασχίζουν να δείξουν στον προπονητή ότι διεκδικούν θέση στην 11άδα και ταυτόχρονα γίνεται κατανοητό πως η υπόθεση "βασικός παίκτης" κερδίζεται και πως δεν αποτελεί επίκτητο δικαίωμα κανενός. Κερδίζεται κάθε μέρα, κάθε βδομάδα και σε κάθε προπόνηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ