Quantcast

http://picasion.com/

Oρκωμοσία μόνιμου γιατρού Ουρολογίας στο Νοσοκομείο Βέροιας

Μια νέα ορκωμοσία μόνιμου γιατρού Ουρολογίας είχαμε στο Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας. Όπως ανακοίνωσε ο διοικητής Ηλίας Πλιόγκας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Σε διάστημα λίγων μηνών, 16 μόνιμοι και 14 επικουρικοί γιατροί εντάχθηκαν στο δυναμικό του Γ.Ν. Ημαθίας. Χθες είχαμε την ορκωμοσία μόνιμου γιατρού Ουρολογίας ενώ είμαστε στη φάση ολοκλήρωσης της πρόσληψης ακόμη 8 μονίμων. Προχωράμε σταθερά με πράξεις στη βάση του σχεδιασμού του Υπουργείου Υγείας και της 3ης ΥΠΕ για την ουσιαστική αναβάθμιση των παροχών υγείας».

8 σχόλια:

  1. Να ριχτει στη μαχη του "αορατου"εχθρου..!
    Διοτι,οπως εχουμε αντιληφθει μονο ο coviλd κυριαρχει τωρα..!
    Ολες οι υπολοιπες ασθενειες εχουν ως δια μαγειας εξαφανισθει!
    ΥΓ: Παρατηρω οτι δε φορουν μασκα και ειναι λυπηρο αυτο διοτι ο κ.Πλιογκας ειχε παλεψει και με το θηριο προσφατα,οπως χαρακτηριστικα ειχε αναφερει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι και οι δύο είναι εμβολιασμένοι.Αλλά είσαι τόσο κολλημένος που δεν μπορείς να αντιληφθείς το συμβολισμό της κίνησης.Φυσικά δεν παρατήρησες ποτέ πως στις πορείες του συριζα εδώ και μια εβδομάδα δεν φορούσαν μάσκα ούτε οι μισοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α μάλιστα ήταν εμβολιασμενοι. Οκ αν ψοφολογησουν σε κάνα χρόνο πείτε ότι ψόφησαν από κάτι άλλο κι όχι από τα εμβόλια φραπέδες.
      Εχετε σπάσει τα κοντέρ βλακείας οι κοβιντακηδες.
      Μνημονιοφαγοι
      Φιμωτρακηδες.
      Εν ολίγοις iq αμοιβαδας.

      Διαγραφή
  3. Πρέπει να είναι καλός γιατρός,γιατί στη φώτο τον βλέπω δεξιά του Πλιογκα έτσι Τσε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όπως κοιτάμε. Οπως μας κοιτάνε όμως; Τουλάχιστον εχεις χιούμορ. Δεν εισαι μπουρούχας μονόχνοτος.

      Διαγραφή
  4. Λοιπόν Τσε παίρνω πίσω το μη αναστρέψιμη κατάσταση,έχεις κάνει πρόοδο είσαι σε καλό δρόμο δεν είναι όλα ασπρα-μαυρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αργησες να δεις και τα υπόλοιπα χρώματα. Εισαι σε καλο δρομο όμως ss1960. Κι επειδή πρόοδος ειναι μόνο στις αριστερές στροφές, λες να αρχισα να μπαντάρω αριστερά; Αυτό λες; Κοιτα, Ο λόγος της αριστεράς μου θυμίζει απόλυτα τους κυνηγούς. Ξ΄έρεις, πολλοί έχουν κράχτες. Ειναι κατι σφυρίχτρες, που μιμούνται ήχους πουλιων και θηλαστικών. Ακούνε τα πουλιά κατι δικό τουτς, οικείο και τρέχουν. Το ιδιο και τα θηλαστικά. Αφου εφαγαν το παραμύθι και πλησίασαν, μπαμ και κάτω. Ανέτρεξε λίγο στην κατοχή και την συνέχεια. Ελάτε να διώξουμε τον κατακτητή κλπ. Κι εγω θα ετρεχα. Δες τι εγινε οταν εφυγε ο κατακτητής. (Εφυγε. Δεν τον διώξανε). Να εχεις μια καλή μέρα κι ας διαφωνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ