Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκτακτο: Κορωνο-επίδομα 500€ σε όλους τους Βεροιώτες - Δείτε πώς θα το λάβετε

Με εντολή Μητσοτάκη
Μέχρι το Πάσχα αναμένεται να δουν να πιστώνεται στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους ειδικό κορωνο-επίδομα ύψους 500€ όλοι οι δημότες Βέροιας. Πρόκειται για μια κίνηση που έρχεται να χρυσώσει το χάπι του παρατεταμένου lockdown και του βαθυκόκκινου χρώματος που έβαλε ο Νίκος Χαρδαλιάς στον Δήμο Βέροιας. Πηγές του veriotis.gr στο Μέγαρο Μαξίμου, αναφέρουν ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός ενδιαφέρθηκε προσωπικά για τη Βέροια, την οποία έχει επισκεφθεί ουκ ολίγες φορές καθώς λατρεύει το ρεβανί, δίνοντας εντολή στο οικονομικό επιτελείο να βρει άμεσα πόρους για το έκτακτο βοήθημα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να διαβάσετε τις οδηγίες ακολουθώντας τα βελάκια ως το τέλος αυτής της ανάρτησης.



















13 σχόλια:

  1. Μαθαίνω οτι θα εχει και μισο κιλό φιστίκια και τσίπουρο απο μπρόκολο. Καλά, ειναι σοβαροί άνθρωποι; Χάθηκε ενας κουβάς προφυτερόλ;
    Στις εκλογες θα τα βρουν ολα μπροστά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άσε ρε βεροιωτη, εσύ έταξες 1 Απρίλη 500 ευρώ στο καθένα, και ο κουλης 30 Μαρτίου έταξε 200.000 θέσεις εργασίας και 7,1 % αναπτυξη.
    Το τερμάτισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια στον Υπουργό Ανάπτυξης! Καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποια βελακια,τα βελακια που οδηγουν στη μαϊμου;;
    Αλιμονο,Πρωταπριλια!! Σιγα μην ενδιαφροταν για μας ο Μαλακας Κουλης η για οποιονδηποτε αλλον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εις ένδειξη σεβασμού και υψίστου τιμής θα πρέπει το Μαξίμου να εγκρίνει ειδικό επιστημονικό κονδύλιο υπερ του DEMETRIOS, ανακηρύσσοντάς τον παράλληλα επίτιμο Δημότη Βεροίας, προκειμένου, με κρατική στήριξη, να συνεχίσει να μας κατατοπίζει και επιμορφώνει επι παντός επιστητού. Εύγε στον ένα και μοναδικό διδάσκαλο της δεξιάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και γιατί όχι να του πληρώσουμε και μερικούς αστυνομικούς και ένα πολυτελές τζιπ να κάνει τις βόλτες του? Γιατί δηλαδή ο Φουρθιώτης τι παραπάνω έχει προσφέρει και του τα παρέχει το ελληνικό κράτος αυτά?

      Διαγραφή
    2. Κοίτα την καμπούρα σου πρώτα και άσε τις ειρωνείες για τον demetrios

      Διαγραφή
  6. ΑΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΒΕΛΑΚΙΑ, ΤΟΤΕ ΟΛΗ Η ΓΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΗ ΒΕΛΑΚΙΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Την πάτησα. Το κατάλαβα όταν είδα την μπανάνα Καλό ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ