Quantcast

http://picasion.com/

Ισχυρός μετασεισμός κούνησε τη Βέροια

Μεγάλη είναι η μετασεισμική ακολουθία τις τελευταίες ώρες στην περιοχή της Ελασσόνας, έπειτα από τον ισχυρό σεισμό των 5,9 Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 12:16 το μεσημέρι της Τετάρτης 3 Μαρτίου και έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στην Ημαθία. Δεκάδες είναι οι μετασεισμοί που ταρακουνούν από το μεσημέρι την περιοχή, με συχνότητα σχεδόν κάθε 10 με 15 λεπτά, ενώ πολλοί από αυτούς γίνονται αισθητοί και στην περιοχή μας.
Όπως ο τελευταίος μετασεισμός πριν από λίγη ώρα, στις 20:25, που ήταν ο μεγαλύτερος που σημειώθηκε μέχρι στιγμής, καθώς σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο ήταν μεγέθους 5,2 Ρίχτερ. 

2 σχόλια:

  1. Ποιός ξέρει τώρα, πόσα ¨τουβλάκια¨ μετακινήθηκαν εκει κάτω. Ποιος ξέρει, πόσα και ποια , ρήγματα "πειράχτηκαν" και θα ξανακουνήσει με ένταση κάπου αλλου. Πάντως ειναι εντονη και η αισθηση να νιώθεις ανυπεράσπιστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανυπερασπιστος ειναι ηδη ο ελληνας απο το κρατος με την ψευτο πανδημία

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ