Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χρυσή συνεργασία της εταιρείας COMPO με το Γεωπονικό Κέντρο Βέροιας Γκαλίτσιος Θεόδωρος

Ανανεώνεται φέρνοντας καινούρια πράγματα στην πόλη μας!
Η επιχείρηση «Γκαλίτσιος Θεόδωρος» βρίσκεται εδώ και 11 χρόνια κοντά στον επαγγελματία αγρότη, από την εγκατάσταση της καλλιέργειας έως τη συγκομιδή του τελικού προϊόντος. Βρίσκεται όμως κοντά και στους ανθρώπους που ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν ερασιτεχνικά με τη γη, σε ό,τι χρειαστούν για τον κήπο ή τον μπαχτσέ, για την καλλιέργεια λουλουδιών ή ζαρζαβατικών.

Έχοντας μία ολοκληρωμένη σειρά από καινοτόμα και φιλικά προς το περιβάλλον σκευάσματα, τύρφες γενικής χρήσης και εξειδικευμένης, λιπάσματα σε υγρή μορφή για εύκολη χρήση, έως και ετοιμόχρηστα εντομοκτόνα για τον κήπο και το μπαλκόνι σας, έρχεται τώρα να διευρύνει ακόμη περισσότερο την γκάμα του και να καλύψει κάθε σας απαίτηση και κάθε στάδιο της καλλιέργειας σας.

Παρακάτω μπορείτε να ρίξετε μία γρήγορη ματιά στα προϊόντα που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα, αλλά και να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του καταστήματος από όπου μπορείτε να τα προμηθευτείτε με ένα μόνο κλικ.

Γεωργικά Εφόδια Γκαλίτσιος Θεόδωρος
Σταδίου 53, Βέροια
Τηλ. 23315 02700
Βρείτε μας και στη σελίδα μας: galitsiosagro.gr
Επισκεφθείτε και το eshop: galitsiosagro.gr/shop

Δείτε φωτογραφίες:


















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ