Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έγκλημα με θύμα 63χρονο στο Κιλκίς

Κρατείται ο ανιψιός του 
Έγκλημα με θύμα 63χρονο έγινε την Παρασκευή 12/3 στο Μυριόφυτο Κιλκίς. Για το έγκλημα συνελήφθη και κρατείται ο 27χρονος ανιψιός του. Η δολοφονία, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, διαπράχθηκε σε χωράφι έξω από το Μυριόφυτο, όπου ο 27χρονος τραυμάτισε τον 63χρονο με μαχαίρι, ενώ φέρεται να προηγήθηκε λογομαχία. Ο 63χρονος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Κιλκίς όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Συνελήφθη σήμερα (12 Μαρτίου 2021) το μεσημέρι από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς ένας ημεδαπός άνδρας για ανθρωποκτονία 63χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, σήμερα (12 Μαρτίου 2021) το μεσημέρι σε αγροτική περιοχή του Κιλκίς, ο προαναφερόμενος άνδρας με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου τραυμάτισε θανάσιμα τον 63χρονο.

Το αιχμηρό αντικείμενο κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς. Επίσης, έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ