Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σημαία... Ολυμπιακών διαστάσεων στο Νοσοκομείο μας!

Μια τεράστια Ελληνική σημαία τοποθετήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Ημαθίας. Με φόντο την Μακεδονική πόλη, στο ψηλότερο σημείο του Νοσοκομείου, στις παρυφές του Βερμίου και στην αγκαλιά της ιστορικής Βέροιας. Εκεί ψηλά δηλαδή, όπου είναι η φυσική θέση της! «Να θυμίζει σ' όλους πως για να απολαμβάνουμε σήμερα τα αγαθά της Ελευθερίας, Έλληνες κι Ελληνίδες έδωσαν σκληρούς αγώνες. Δε λύγισαν! Στάθηκαν όρθιοι Θυσιάστηκαν! Χρόνια πολλά Ελλάδα» αναφέρει σε σχόλιο του ο διοικητής Ηλίας Πλιόγκας.



10 σχόλια:

  1. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ. ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΦΑΣΚΟΦΟΡΕΜΕΝΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΚΗΔΕΣ ΔΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΗΡΙΑΛ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΤΣΙΟΡΔΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΑΓΙΟΡΚΙΝΗ ΧΑΡΔΑΛΙΑ .
    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να φανταστώ πως και εσύ είσαι απ' αυτούς τους "επαναστάτες" ε;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25 Μαρτίου 2021 - 3:39 μ.μ.
      Άλλος ένας κλασικός "επαναστάτης" του πληκτρολογίου και του καναπέ, που φυσικά δεν μπορεί να μπει σε διάλογο γιατί μέχρι εκεί φτάνει το επίπεδό του, οπότε βρίζει γιατί έτσι νιώθει ανώτερος.

      Διαγραφή
  2. Ελλάς το μεγαλείο σου τελειωμό δεν εχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κουβέρτες δεν είχαμε, λεφτά για σημαία βρηκαμε.
    Ελλας το μεγαλείο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όπως παντα κοιτάζουν το περιτύλιγμα και το περιεχόμενο το αφήνουν στο έλεος.
    Δε λεω, ωραίο περιτύλιγμα η σημαία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ανώνυμος του ανώνυμου τω ανωνυμω (έτσι πάει?)τον ανώνυμο κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι αυτο που όλοι παραδεχόμαστε. Την κουτσουρεμένη Δημοκρατία μας. Ανώνυμα, για να αυτοπροστατευτείς. Δεν σου επιτρέπεται να μιλάς για σημαία, πατρίδα, Έθνος κλπ. Δεν εισαι προοδευτικός. Εισαι φασίστας, ακροδεξιός, Εθνικιστής, ξενοφοβικός και όλα τα υπόλοιπα. Στοχοποιείσαι απο τους "προοδευτικούς". Κινδυνεύεις να σου σπάσουν το αμάξι οι φασίστες των ταγμάτων εφόδου. Να σου σπάσουν το μαγαζί, να σε τούτο και το άλλο.Αλλάζει σιγα σιγά όλο αυτό. Ειναι νομοτέλεια. Όπως σιγα σιγα επεκράτησε, ετσι θα πάψει. Πάντως, ειναι σπουδαίο που πήρε αυτη η γιορτή μας, παγκόσμια έκταση. Επανάσταση των Ελλήνων, εναντίον ποιών; Των Τούρκων. Και το σημερινό καρκίνωμα του διεθνούς δικαίου. Καλή φώτιση να εχουμε. Και καλή υγεία. Όλοι μας.

      Διαγραφή
  6. Χωρις σημαία ουτε κουβέρτα θα εχεις. Μήτε βρακί και σώβρακο θα σου αφήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ