Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ανοίγει τη Δευτέρα το λιανεμπόριο - Τι ισχύει για τις διαδημοτικές μετακινήσεις

Τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο Χαρδαλιάς
Σε ανακοινώσεις για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας και τα νέα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό προχώρησαν το απόγευμα της Τετάρτης 31/3 ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς. Όπως ανακοίνωσε ο κ. Χαρδαλιάς, η κυβέρνηση, έπειτα από εισήγηση των επιτροπής των λοιμοξιολόγων, προχώρησε σε προσαρμογές των υφιστάμενων μέτρων, προκειμένου να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα σε κάθε επίπεδο, υγειονομικό, κοινωνικό και οικονομικό. 
Το νέο μείγμα των μέτρων θα δώσει μικρές ανάσες που θα βοηθήσουν στην καλύτερη εφαρμογή και θα περιορίσουν τις εστίες υπερμετάδοσης, με προϋπόθεση την ατομική ευθύνη. «Αυτή τη φορά έχουμε πρόσθετα όπλα όπως τα εμβόλια, τα δωρεάν αξιόπιστα τεστ αλλά και τον καιρό που βελτιώνεται», σημείωσε ο υφυπουργός.

Ανοίγει την Δευτέρα το λιανεμπόριο με SMS στο 13032 για 3 ώρες

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Χαρδαλιάς, από την Δευτέρα 5 Απριλίου 2021 επαναλειτουργούν τα καταστήματα λιανεμπορίου, πλην των εμπορικών κέντρων, με την χρήση του ειδικού κωδικού 13032 και έως 3 ώρες συνολικά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα καταστήματα θα λειτουργήσουν με click away και click in shop. Εντός του καταστήματος θα επιτρέπεται 1 πελάτης ανά 25 τ.μ. με μέγιστο όριο 20 πελάτες κατά περίπτωση.

Ανοίγει η διαδημοτική μετακίνηση και «6» με όχημα μόνο τα Σαββατοκύριακα

Σχετικά με τις διαδημοτικές μετακινήσεις, ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε πως, από αυτό το Σάββατο 3 Απριλίου και μόνο για τα Σαββατοκύριακα, θα επιτρέπεται με χρήση του κωδικού «6» η μετακίνηση για προσωπική άσκηση με όχημα σε υπαίθριο χώρο έως 3 άτομα ή μια οικογένεια, με υποχρεωτική χρήση μάσκας και αποφυγή μαζικού συγχρωτισμού.

Οι διαδημοτικές ανοίγουν πιλοτικά και μόνο για Σαββατοκύριακα, δίνοντας την δυνατότητα για άσκηση εκτός του δήμου κατοικίας μας. Οι όποιες εικόνες συνωστισμού θα οδηγήσουν στην άρση της δυνατότητας.

Επαναξιολογείται η λειτουργία σχολείων

Σχετικά με την λειτουργία των σχολείων, ο κ. Χαρδαλιάς είπε πως αυτή θα αξιολογηθεί την επόμενη εβδομάδα, με το άνοιγμα συγκεκριμένων τάξεων στις 12 Απριλίου και με την χρήση του αυτοδιαγνωστικού οικιακού τεστ. 

Η λειτουργία πολυκαταστημάτων και εμπορικών κέντρων θα επαναξιολογηθεί. 

6 σχόλια:

  1. Ανοίγουν και τα πρακτορεία ΟΠΑΠ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχα δεν είμαι τζογαδόρος αλλά δουλεύω εκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανοίγουν διαδημοτικές μετακινήσεις για να μπορούν τα ζωάκια να ψωνίζουν σε άλλους δήμους! Τέλειο? Αν έβγαιναν τουλάχιστον και έλεγαν ότι το μόνο που τους νοιάζεί είναι το χρήμα και έχουν γραμμένη την υγεία στα παλαιά τους υποδήματα, θα ήταν πιο πειστικοί. Μια ζούγκλα είμαστε που τα πάντα κινούνται γύρω απο τα χρήματα. Όσο πιο νωρίς το καταλάβουμε και όσο πιο νωρίς αυτονομηθούμε σε χωρία, μοναστήρια και βούνα τόσο το πιο γρήγορα θα πέσει αυτη η αηδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε τα ...ρδέλα θα ανοίξουν καμιά μέρα; Αντε γιατί μαυτην την γκιόσα πενήντα φεύγα, που και η ζυγαριά φωνάζει "ενας ενααααας", θα αποθάνω. Τουλάχιστον δυο φορες το μήνα να ανοίγουν. Εστω και με σκάφανδρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχα, είσαι ωραίος, γέλασα με την ψυχή μου

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ