Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τσικνοπεμπτιάτικη «καμπάνα» σε καφετέρια στη Νέα Νικομήδεια

Πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ επιβλήθηκε σε ιδιοκτήτρια καφετέριας σε χωριό του δήμου Βέροιας, στο πλαίσιο των ελέγχων που πραγματοποιεί η Αστυνομία για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, το πρόστιμο επιβλήθηκε χθες Τσικνοπέμπτη 4/3 γύρω στις 19:30 το απόγευμα σε καφετέρια στην Νέα Νικομήδεια, για συγκεντρωμένους πελάτες στον προαύλιο χώρο του καταστήματος. Με την έλευση της Αστυνομίας οι πελάτες απομακρύνθηκαν και δεν επιβλήθηκαν πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση, παρά μόνο το πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ στην ιδιοκτήτρια.

Σημειώνεται ότι από τις 2 Φεβρουαρίου οι πολίτες που παραμένουν έξω ή μέσα σε κατάστημα εστίασης, με τον καφέ ή το ποτό στο χέρι, έρχονται αντιμέτωποι με πρόστιμο 300 ευρώ, ενώ το πρόστιμο για την επιχείρηση φτάνει τις 3.000 ευρώ. Οι καταναλωτές θα μπορούν να περιμένουν στη σειρά για την παραλαβή της παραγγελίας τους, δεν θα μπορούν όμως να καταναλώσουν το προϊόν εντός καταστήματος ή έξω από αυτό.

3 σχόλια:

  1. Ποιος τους προδωσε αραγες;;;; Τα καρφια ειναι στης μοδας, καλα εκαναν που επιναν τον καφε τους εξω απο το μαγαζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλες φορές Βεροιώτη δεν γράφεις σε ποιο χωριό γράφουν οι αστυνομικοί (εισπράκτορες του κράτους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρίμα που δεν βεβαίωσαν πρόστιμα και στους ανεύθυνους που έπιναν τον καφέ τους. Έπρεπε να φάνε στο κεφάλι το 300άρι, να δούμε αν θα το ξαναέκαναν. Εξαιτίας αυτών των ηλίθιων που δεν σέβονται τίποτα θα ξαναμπούμε στο βαθύ κόκκινο κι εμείς. Όποιος θέλει καφέ να τον πιει στο σπίτι του και να μην παίρνει στο λαιμό του τον καφετζή, που σίγουρα δεν του περισσεύουν τα 3 χιλιάρικα για πρόστιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ