Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ανακατασκευή της Πλατείας στην Κουμαριά

Στην υπογραφή εκτέλεσης του έργου «Ανακατασκευή της Πλατείας Κουμαριάς» προχώρησε την Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021, ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, με τον ανάδοχο εργολάβο «ΤΖΗΚΑΣ Κατασκευαστική Ο.Ε.». Η μελέτη του έργου προβλέπει αντικατάσταση των κυβολίθων της πλατείας, τοποθέτηση ξύλινων καθιστικών και κατασκευή ξύλινης πέργκολας.

11 σχόλια:

  1. Προσέξτε να μην γέρνει πάλι, τουλάχιστον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να φύγει και η φωτο του αδικοχαμένου κοριτσιού.Είναι τρομακτικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε Αλέξανδρε, ουτε υπασπιστης του
    Δημαρχου να εισαι!!!
    Κατσε και σε καμια καρεκλα απεναντι απο τον καθε εργολαβο και ξεκόλλα πισω απο την καρεκλα του Δημαρχου που τον "αγκαλιαζεις" συνεχως!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να γίνει.βεβαια όπως πρέπει πλατεία για να πηγαίνουν τα παιδιά κ οι κάτοικοι να κάθονται όχι να παρκάρουν τα αυτοκίνητα από τον Μουρνο κ από το ξενοδοχείο η πλατεία είναι πλατεία όχι πάρκινγκ κύριοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας ενημερωθούν οι μηχανικοί και οι τεχνικοί ότι υπάρχει ένας δρομος χαραγμένο στην πλατεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκεί έχει το πιο ωραίο μοσχαρίσιο σουβλάκι του νόμου Ημαθίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σωστή η.παρατηρηση πλατεία όχι πάρκινγκ για αυτοκίνητα της ταβέρνας κ του ξενοδοχείου να παίζουν τα παιδιά κ είναι αρκετά το καλοκαίρι τα παιδία κ τα κάνουν κ παρατήρηση οι οδηγοί που παίζουν γιατί χτυπούν τα αυτοκίνητα με την μπάλα κ ενοχλούνται βγάλτε κ εκείνο το μνημείο από εκεί φτάνει πια τόσα χρόνια έλεος κ καθαριότητα νστο χωριό να καθαρίσουν τους δρόμους να κόψουν τα χόρτα το καλοκαίρι βέβαια από όλο το χωριό όχι μόνο από την πλατεία κ από το σπίτι του προέδρου κ εκεί τριγύρω σε όλο το χωριό κ ο καθένας από τις αυλές του γιατί αξίζει σαν χωριό να γίνει ωραίο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η κουμαρια εχει δυνατοτητες ( κλιμα, αποσταση απο τη βεροια, μορφολογια να γινει πολυ καλυτερη αλλα ειδικα τωρα μετα τη χρεοκοπια αλλα και πριν λογω έλλειψη σχεδιασμου και προγραμματισμου εχει μεινει καπου στο 1970. χρειαζεται ομως και οι κατοικοι να φροντισουν για το χωριο τους, ειδικα με τις εγκαταλειμμένες περιουσιες τους υπαρχει προβλημα αλλα και με τη συντήρηση - περιποίηση των σπιτιών - οικοπεδων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να καταλάβουν μερικοί που είχαν την πλατεία ιδιοκτησία τους,φωτο νεκρών,κακόγουστα τσαρδάκια με αφιερώσεις σε εκλιπόντες πώς ο μόνος αρμόδιος,είναι ο Δήμος Βέροιας και Κανείς άλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σε κάποια μπορεί να α είναι υπεύθυνος ο δήμος αλλά ενημερώνεται από τον πρόεδρο μόνο αυτός κ οι κάτοικοι γνωρίζουν τι γίνεται στο χωριό οπότε έχει το μερίδιο ευθύνης κ ο πρόεδρος αν υπάρχει τελικά κ γνωρίζει τα προβλήματα.του χωριού κ δεν τα κάνει γαργαρα έχει υποχρέωση ο ίδιος για το χωριό περισσότερο αυτός αν κ ο δήμαρχος έχει κ κάποια.σχεση με το χωριό αλλά στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βροντά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ