Quantcast

http://picasion.com/

Στον τελικό του «Voice» η Αθηνά Βέρμη!

Δεν συγκρίθηκε κανείς μαζί της...

Ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής ο ημιτελικός του «The Voice», με τους 14 διαγωνιζόμενους να δίνουν την δική τους μάχη για να κερδίσουν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού και την πρόκριση στον τελικό του σόου. Ανάμεσά τους και η Ναουσαία Αθηνά Βέρμη, που ανέβηκε στη σκηνή με το «Ποιος να συγκριθεί μαζί σου» του Γιάννη Πάριου. Συγκλονιστική όπως πάντα, η ερμηνεία της άρεσε στους κριτές και εντυπωσίασε για ακόμα μια φορά της coach της Ελεονώρα Ζουγανέλη.


Αν και ο Σάκης Ρουβάς δεν βρήκε την αποψινή της εμφάνιση ως την καλύτερή της, αν και στην επίσημη σελίδα του «The Voice of Greece» στο facebook, ο κωδικός για την ψηφοφορία που αναγραφόταν κάτω από την φωτογραφία της Αθηνάς ήταν λάθος... δεν συγκρίθηκε κανείς μαζί της στα μάτια και τα αυτιά του τηλεοπτικού κοινού και η 27χρονη Ναουσαία κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της επόμενης Παρασκευής. Συγχαρητήρια Αθηνά!

Δείτε το βίντεο με την εμφάνιση της Αθηνάς Βέρμη:

2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ