Quantcast

http://picasion.com/

Ποια σχολεία του δήμου Βέροιας θα παραμείνουν την Πέμπτη κλειστά

Ανοίγουν από την Πέμπτη, έπειτα από τρεις ημέρες που παρέμειναν κλειστά λόγω έντονων χιονοπτώσεων και χαμηλών θερμοκρασιών, οι περισσότερες σχολικές μονάδες του δήμου Βέροιας, με εξαίρεση κάποια σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε Βέροια, Πανόραμα και Ριζώματα. Αναλυτικά η απόφαση του δήμου Βέροιας: «Με απόφαση του Δημάρχου Βέροιας, Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη, δε θα λειτουργήσουν αύριο Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021 οι παρακάτω σχολικές μονάδες:

3ο Δημοτικό Σχολείο 
7ο Δημοτικό Σχολείο - Νηπιαγωγείο
9ο Δημοτικό Σχολείο - Νηπιαγωγείο 
Δημοτικό-Νηπιαγωγείο Ριζωμάτων 
1ο Γυμνάσιο (Γιοτζαλίκια) 
Γυμνάσιο - Λύκειο Ριζωμάτων
1ο Λύκειο (Πανόραμα)
2ο Λύκειο (Γιοτζαλίκια)
Ειδικό Τεχνικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο (Εργοχώρι) 

Όλες οι υπόλοιπες σχολικές μονάδες του Δήμου Βέροιας θα λειτουργήσουν κανονικά. 

Ανακοίνωση ΚΑΠΑ δήμου Βέροιας

Ανακοινώνεται ότι, οι Δημοτικοί Βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί του  Ν.Π. ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας καθώς και ο ΔΗ.ΒΡΕ.ΣΤΑ Θ. Ζωγιοπούλου, αύριο Πέμπτη   18 Φεβρουαρίου 2021 θα λειτουργήσουν κανονικά.

18 σχόλια:

  1. Έλεος!!! Πρέπει να πάμε και στις δουλειές μας!!! Ανοίξτε επιτέλους τα σχολεία. Που θα τα αφήσουμε τα παιδιά μας; Λόγω covid, στους παππούδες δεν γίνεται...οι παιδότοποι για φύλαξη είναι κλειστοί...
    Επιτέλους καθαρίστε τα σχολεία!!! 3 εργάσιμες πέρασαν. Τι περιμένετε να λιώσει μόνο του το χιόνι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τι ειναι ρε νουμερο το σχολειο; Παρκιγκ για το παιδι σου; Θα στειλουμε εμεις τα δικα μας να σκοτωθουν στις κατηφορες για να παρκαρεις εσυ το παιδι σου! Δεν παμε καλα...

      Διαγραφή
    2. Τα παιδιά δεν τα στέλνουμε σχολείο για να δουλεύουμε!

      Διαγραφή
    3. Εσύ μάλλον δεν έχεις δουλειά και κάθεσαι στο σπιτάκι σου και "ξύνεσαι". Ή έχεις πολλά λεφτά και έχεις νταντά για να σου τα φυλάει. Κρατά λοιπόν τα παιδιά σου στο σπίτι και άσε και μας τα "νούμερα" να πάμε στη δουλειά μας να βγάλουμε το ψωμάκι μας!

      Διαγραφή
    4. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ Ή ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ. ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΠΟΤΕ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ

      Διαγραφή
    5. Το σχολειο ειναι για να μαθαινουν τα παιδια. Δεν ειναι η νταντα σου! Μια χαρα μαθαινουν με την τηλεκπαιδευση και χωρις να κινδυνευουν. Εσενα αμα δε σε νοιαζει να βαλεις το παιδι σου σε κινδυνο τι το κανες; Για να το δειχνεις στο φμπ και να παριστανεις τον οικογενειαρχη μαλλον.

      Διαγραφή
    6. Δεν ξέρω αν εσύ παριστάνεις τον οικογενειάρχη στο φμπ, εγώ πάντως όχι. Εμένα τα παιδιά μου είναι πρώτη προτεραιότητα στη ζωή μου και εννοείται ότι δεν θέλω να κινδυνέψουν σε καμία περίπτωση. Φυσικά δεν θα έστελνα το παιδί μου σε ένα σχολείο που είναι επικίνδυνο.
      Δυστυχώς για μας πρέπει να δουλεύουμε και οι δύο για να μπορέσουμε να ζήσουμε και τα παιδιά μας και εμείς. Και για να γίνει αυτό, δυστυχώς αλλά, κάπου πρέπει να αφήσουμε τα παιδιά μας όταν τα σχολεία είναι κλειστά. Και επειδή δεν υπάρχει καμία άλλη δυνατότητα και επιλογή αυτή τη στιγμή, το σχολείο διευκολύνει την κατάσταση.
      Τέλος πάντων, όποιος δεν το έχει ζήσει δεν ξέρει.
      Όσο για την τηλεκπαίδευση είναι πολύ καλή για έκτακτες ανάγκες, αλλά όταν το παιδί είναι μικρό δεν μπορεί να τη χειριστεί μόνο του.
      Για μένα πάντως είναι απαράδεκτο να υποχρεώνουν τον εργαζόμενο να πάρει μια εβδομάδα άδεια, αν του τη δώσουν, ή να δουλεύει νύχτα (είναι 2:20 και μόλις τώρα τελείωσα τη δουλειά που θα έκανα αύριο το πρωί που δεν θα μπορέσω να κάνω γιατί αύριο θα κάνω τηλεκπαίδευση με τα παιδιά μου!!), επειδή κλείνει το σχολείο γιατί οι αρμόδιοι δεν μπορούν να καθαρίσουν τα χιόνια εγκαίρως!! Δυστυχώς αλλά ο Δήμος μας δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την κατάσταση.

      Διαγραφή
  2. Δήμαρχε νομίζω είσαι φάουλ με την απόφαση.Τα Λύκεια κάτω στην Πυροσβεστική είναι προσβάσιμα;Η κατηφόρα μπροστά από το Δημοτικό και τα σκαλιά ανάμεσα στις πολυκατοικίες είναι σκέτη τσουλήθρα.Αν πέσει κανένα παιδί αλίμονο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Νάουσα κανονικά όλα τα σχολεία,η Βέροια επιλεκτικά.Μπραβο Δήμαρχε,ίσως οι σύμβουλοι σου να μην είναι ικανοί να αξιολογήσουν την κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟ ΧΙΟΝΙ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ!!! ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΧΙΟΝΙ ΚΑΙ ΠΑΓΟ!!! ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΤΥΑΡΙ Ή ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά, τα τρολ του δημάρχου είναι απίστευτα! Φτυάρι μπορεί να μην πιάσανε - αν και μπορεί η σύμβασή τους να είναι ως εργάτες του Δήμου - αλλά σχολιάζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξέχασαν ότι το Μουσικό Σχολείο είναι μέσα στο δάσος καλυμμένο από χιόνι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αύριο το πρωί που θα έχει πάλι -3 ή -4 θα ανοίξετε τα παράθυρα στα σχολεία;;; Ή ξεχάσαμε τα μέτρα για τον covid; Παίζετε με την υγεία των παιδιών μας. Δεν ξέρετε που πάνε τα τέσσερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. (σε αυτόν που σύγκρινε τον αποχιονισμό των σχολείων στη Νάουσα με τη Βέροια).
    Δεν θα πρέπει να μιλάμε χωρίς να σκεφτόμαστε πολλαπλά τι θα πούμε.
    Σύμφωνα με όσα μπόρεσα να βρω στο sch.gr.
    Δήμος Βέροιας 85 σχολικές μονάδες.
    Δήμος Νάουσας 44 σχολικές μονάδες.
    Τώρα ίσως κάποιοι να καταλάβουν τη διαφορά στην προετοιμασία των σχολείων μετά τα χιόνια. Άλλο χρόνο θέλεις να καθαρίσεις 85 σχολεία και άλλο 44.
    Όπως ίσως δεν καταλάβατε δεν υπάρχει σύγκριση, όση διάθεση και να έχεις αν δεν έχεις προσωπικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είστε επικίνδυνοι για την δημόσια υγεία και αναφέρομαι στον δήμαρχο και στην αντιδήμαρχο παιδείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο! Με αυτές τις συνθήκες (χιόνι, κρύο) και τους κανόνες προστασίας για covid (ανοιχτά παράθυρα) δεν γίνεται να ανοίξουν τα σχολεία. Μπράβο στον δήμαρχο για τις σωστές αποφάσεις του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΟΛΟΙ!
    ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΉΣΟΥΝ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΕΥΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ 1-2 ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο καθένας με το τι τον συμφέρει,η κοινή λογική περίπατο στα χιόνια.Να ανοίξουν να πάει ο κόσμος στη δουλειά του,ναι αλλά στην τάξη των 25 μαθητών και πάνω με ανοικτά παράθυρα τι γίνεται,εξωτερική θερμοκρασία μηδέν ή μείον ο κίνδυνος κρυολογήματος μεγάλος,αν πάλι κλειστά παράθυρα ελλοχεύει ο ιός.Τα τεστ πάλι σχεδόν μόνο εξαγγελσιμα και άφησε να φαγωθούν τα βλητα (έτσι μας βλέπουν οι επιτελεικοι ΑΞΙΟΙ) όλους ακόμη και εσάς αξιουλιδες.Οσο για το δήμαρχο αυτά τα μέσα έχει αυτά μπορεί αυτά κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ