Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μας έβαλε τα γυαλιά: Η ανάρτηση της Μαριπόζα μετά το Survivor είναι η καλύτερη απάντηση στους haters

Ήταν η παίκτρια που σχολιάστηκε, ενδεχομένως, περισσότερο από κάθε άλλον/ άλλη στο φετινό Survivor, το οποίο σαρώνει στις τηλεθεάσεις και έχει γίνει… talk of the town. Πολλοί φρόντισαν να την «ψέξουν», στάζοντας στην πορεία τεράστιες ποσότητες χολής, για το γεγονός πως αλλιώς παρουσιάζεται στον Άγιο Δομίνικο και πολύ διαφορετική στο instagram, εκεί που έχει έναν πάρα πολύ μεγάλο αριθμό από followers, κάνοντας λόγο ξανά και ξανά για τα θαύματα των φίλτρων (λες και πολλές εξαντλημένες κοπέλες σ’ ένα ριάλιτι επιβίωσης είναι ίδιες με το πώς βγαίνουν στα social media…).

Ο λόγος φυσικά για την Μακροχωρίτισσα Έλενα Κρεμλίδου. Παρότι είναι αρκετά διάσημη μπήκε στην ομάδα των Μαχητών αρχικά, μετά από δύο μήνες περίπου αποχώρησε από το παιχνίδι του ΣΚΑΪ, καθώς ένα πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρούσε δεν την άφησε να συνεχίσει στο ριάλιτι.

Αμέσως μετά τη φυγή της από το Survivor, η Μαριπόζα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό ένα μακροσκελές μήνυμα, στο οποίο μιλάει με περίσσια σοβαρότητα και ωριμότητα για κορίτσι 24 ετών για όλα όσα είναι σημαντικά στην ζωή και τείνουμε άπαντες να τα ξεχάσουμε.

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το μήνυμά της αλλά και τις φωτό που το συνόδευσαν και θα συμφωνήσετε μαζί μας πως μιλάμε για την καλύτερη δυνατή απάντηση στους… haters:

«ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ μια φράση που λεμέ συχνά αλλά δεν καταλαβαίνουμε την σημασία της ,χαμένοι πολλές φορές στην καθημερινότητα μας … ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδίας όσους αφιέρωσαν χρόνο από την μέρα τους στο να μου στείλουν μηνύματα και στο να μου γράψουν σχόλια (θετικά-αρνητικά) και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την τόση αγάπη που μου δίνετε αλήθεια.

Το @survivorgreece ήταν πραγματικά μια μοναδική εμπειρία που είχα την τύχη να ζήσω και κρατάω μόνο τα θετικά αλλά δυστυχώς έπρεπε να ακούσω το σώμα μου που υπέφερε και αποχώρησα . Δεν θέλω να σταθώ σε σωστά και λάθη γιατί αυτά, συμβαίνουν παντού́ και πάντα . Αυτό που έχει σημασία είναι η κάθε εμπειρία να μας διδάσκει και να γινόμαστε καλύτεροι από ότι ήμασταν πριν. Και αυτό έγινε! 

Στο παιχνίδι έμαθα να εκτιμώ την υγεία , το σπίτι , το φαγητό και τους ανθρώπους μου . Και μην ξεχνάτε: ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ SURVIVORS ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ. Όλοι όσοι παλεύετε με προβλήματα υγειάς και τα ξεπερνάτε , όλοι οι βιοπαλαιστές που κοπιάζετε να πάτε φαγητό στο σπίτι σας και σε γενικότερο επίπεδο όσοι ζείτε δυσκολίες και δεν τα παρατάτε ΠΟΤΕ ! Εμείς είμαστε απλώς παίκτες ενός reality … Τα καλύτερα τώρα έρχονται (για όλους) πιστέψτε το !

ΥΓ1. Μια χαρά το άντεξα το διμηνακι χωρίς κινητό

ΥΓ2. Ήξερα πως το internet είναι undefeated αλλά έχω πεθάνει με τα memes ! Θα ανεβάσω τα αγαπημένα μου μόλις βρω χρόνο»


Πηγή

2 σχόλια:

  1. Οι μπανηστιρτζηδες ακόλουθοι της, ελπίζουμε να μην βρήκε το νόημα της ζωής στον Άγιο Δομίνικο η μαριποζα, και σταματησει να ποσταρει τον γλουτο και το στερνό της σε εμάς τους μερακλήδες που είμαστε ρηχοι και υλιστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρηχέ. Ε ρηχέ. Και μερακλή όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ