Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σκηνές τρόμου έζησε 16χρονος μέσα στο σπίτι του στην Ημαθία

Μπούκαρε ληστής και τον χτύπησε!
Σκηνές τρόμου έζησε το μεσημέρι της Τρίτης 9 Φεβρουαρίου 16χρονος στην Κορυφή του δήμου Αλεξάνδρειας, όταν βρέθηκε μέσα στο σπίτι του αντιμέτωπος με ληστή. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, 35χρονος άνδρας Ρομά, μπούκαρε στο σπίτι προκειμένου να κλέψει αλλά πέτυχε μέσα τον ανήλικο που εκείνη την στιγμή ήταν μόνος του. Ο αδίστακτος ληστής βλέποντας τον 16χρονο δεν δίστασε να τον χτυπήσει προκειμένου να καταφέρει να αποσπάσει τα αντικείμενα που ήθελε και έφυγε με όχημα στο οποίο τον περίμενε συνεργός του. Ευτυχώς ο ανήλικος αν και σοκαρισμένος, δεν χρειάστηκε ιατρική βοήθεια.

Ο 35χρονος Ρομά, συνελήφθη την επομένη σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας. Όπως προέκυψε, ο 35χρονος είχε αφαιρέσει από το σπίτι κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα αξίας 500 ευρώ. Ο δράστης θα οδηγηθεί ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης, όπου και θα λογοδοτήσει για τις πράξεις του.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη χθες (10 Φεβρουαρίου 2021) το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της 9ης Φεβρουαρίου, μπήκε παράνομα σε οικία σε περιοχή της Ημαθίας και με την χρήση βίας σε βάρος ανήλικου ημεδαπού, αφαίρεσε κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα αξίας 500 ευρώ. Επίσης εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε ένα όχημα που χρησιμοποίησε μαζί με άγνωστο συνεργό του, που τον ανέμενε στο όχημα. 

4 σχόλια:

  1. Εντάξει ,έκανε την δουλειά της η ασφάλεια Αλεξάνδρειας.

    ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΛΟΠΕΣ ΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ, ΜΗΠΩΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί δεν είναι στην φυλακή;
    Δικαιοσυνη στην Ελλάδα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εντάξει ΕΛΑΣ, δε χαλάνε για μια ληστεία οι οικογένειες. Κρίμα που έπρεπε να τον συλλάβετε, ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όπλο..ο τόπος έχει πολλά αρδευτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ