Κουτσομούρες με 5,99€ στον «Ψιψίκα-Τερτιβανίδη» - Όλα τα ψάρια και ψημένα!

Και δωρεάν παράδοση στην πόρτα σας - 2331064261
Τρίτη σήμερα και παραδοσιακά στη Βέροια τρώμε ψάρι. Ο «Ψιψίκας - Τερτιβανίδης» γέμισε και σήμερα τους πάγκους του με ό,τι πιο φρέσκο και όπως πάντα στις καλύτερες τιμές, όπως μόνο το πιο παλιό ψαράδικο της Βέροιας μπορεί και προσφέρει. Ειδικά σήμερα Τρίτη, θα βρείτε ολόφρεσκες κουτσομούρες σε μεγάλες ποσότητες και μόνο με 5,99€ το κιλό! Και φυσικά την πιο μεγάλη ποικιλία σε ψάρια και θαλασσινά για να διαλέξετε αυτά που θέλετε, για τη σχάρα, τον φούρνο ή το τηγάνι.

Αν σκέφτεστε πώς θα τα καθαρίσετε, πώς θα τα ψήσετε χωρίς να λερώσετε την κουζίνας σας και να μυρίσει το σπίτι σας, πάτε στον «Ψιψίκα - Τερτιβανίδη» στη Μ. Αλεξάνδρου 18 στη Βέροια, ή κάντε ένα τηλέφωνο στο 2331064261, διαλέξτε τα ψάρια που επιθυμείτε και θα σας τα καθαρίσει, θα σας τα ψήσει και αν θέλετε θα σας τα φέρει και στο σπίτι σας με δωρεάν παράδοση! 

Εσείς μείνετε σπίτι και αφήστε τον «Ψιψίκα - Τερτιβανίδη» να φροντίσει για το μεσημεριανό σας φαγητό, δίνοντας την παραγγελία σας, είτε για νωπά είτε για ψημένα ψάρια, στο τηλέφωνο 2331064261.

Κάθε μέρα ανοιχτά - Κάθε μέρα σας ψήνουμε τα ψάρια σας!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ