Quantcast

http://picasion.com/

Πόσοι εμβολιάστηκαν μέχρι στιγμής στην Ημαθία

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι εμβολιασμοί στην Ημαθία. Τόσο στα Νοσοκομεία Βέροιας και Νάουσας όσο και στα Κέντρα Υγείας και τα εμβολιαστικά κέντρα του νομού, καθημερινά δεκάδες συμπολίτες μας δέχονται το εμβόλιο, στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα αισιοδοξίας για τις δύσκολες μέρες που έρχονται. Σύμφωνα με τις καταγραφές, μέχρι στιγμής, έχουν εμβολιαστεί περίπου 9.172 άτομα στην Ημαθία (6.210 με την πρώτη δόση και 2.962 και με την δεύτερη δόση), ενώ πανελλαδικά ο αριθμός φτάνει τους 826.370. Να σημειωθεί ότι με την ίδια ένταση εμβολιάζονται και οι όμοροι νομοί της Μακεδονίας. Για παράδειγμα στην Πιερία έχουν εμβολιαστεί 7.250, στην Πέλλα 10.423, στην Κοζάνη 9.320, Σέρρες 8.824, στο Κιλκίς 6.297 και στην Χαλκιδική 5.980.

14 σχόλια:

  1. ΧΑΙΡΕ ΤΑΣΟ ΚΑΡΑΤΑΣΟΟΟΟ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η επιχείρηση Ελευθερία προχωράει και σε 100 μήνες θα ειμαστε ασφαλείς.
    Αλλά αφραγκοι και με 30% ανεργία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...Και προσεχετε, διοτι αν δεν εμβολιασθειτε δε θα ελευθερωθειτε....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 29 Απριλίου ανοίγουν τα πάντα παιδιά.... Δεν το μάθατε από εμένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τί ἔγεινε, ψεκασμένοι καραντινάκηδες; Δέν μᾶς εἶπαν οἱ πλασιέ πού σᾶς πλάσαραν τό σκεύασμα τῆς Pfizer: ἀντέχει καί σέ κανονικά ψυγεῖα, δέν χρειάζεται διατήρησι στούς -70°C ὅπως ἔλεγαν μέχρι πρό ὀλίγων ἡμερῶν; Ἂ μωρέ, πῶς τό ξέχασα! Ἔπεσαν καμμιά πενηνταριά βαθμούς ἔξω οἱ «εἰδικοί» (ἀπό τά ΑΒ καί ἀπό τά Lidl). Κατά τά ἄλλα ὅμως, ὡς πρός τίς παρενέργειες καί τήν ἀποτελεσματικότητα τοῦ «ἐμβολίου», εἶναι ἀπολύτως ἀξιόπιστοι._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τώρα που πήρανε την διαβολίνη, εε λουσιφερίνη ήθελα να πω, να περιμένουν και το 5G για να χωρέψουν το χορό του Ζαλόγγου. Δεν είναι τυχαίο που παράλληλα οι δύο σατανάδες, το μπόλι και το 5G προχωράνε παράλληλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψάξτε λίγο τα επίσημα αποτελέσματα που έβγαλε το Ισραήλ μέσα στην εβδομάδα.Απ την στιγμή που ξεκίνησαν το τσιμπολόγημα ξεπέρασαν τους θανάτους απ ότι απ τον Ιό.. Για ψεκασμενους και μη.. Κι αφήστε τον πρόλογο των Καναλιών.. Κάντε ερευνα υπάρχουν έπισημα στοιχεία..

      Διαγραφή
  7. Λίγοι χαζοί πήγαν και πάνε.
    Καλό το παραμύθι αλλα δεν εχει δράκο.
    Να εμβολιασει ο κουλης την πολωνη γυναίκα του που εχει γινει αφαντη απο την Ελλάδα μήνες τώρα , ο τσιορδας τα 7 παιδια του και ας αφήσουν την κοροϊδία και να ανοίξουν την αγορά οι ξεφτιλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΆΝΤΑ ΜΟΥ ΆΡΕΣΕ ΝΑ ΒΟΗΘΆΩ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ. ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΌ ΑΠΟΦΆΣΙΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΊΣΩ ΤΑ ΕΜΒΌΛΙΑ ΜΟΥ. ΖΩΉ ΣΕ ΣΑΣ ΑΠΌ ΓΙΏΡΓΟ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ. ΓΕΡΟΣ ΝΑ ΕΊΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λυπάμαι πραγματικα που ζω σε αυτό το μπουρδελο. Ο καθένας κοιτάει τον κολο του. Κρίμα για τους προγονους και τους απογόνους μας. Μακάρι να γίνει ένας πολεμος μπας και ξυπνήσει ο ΕΛΛΗΝΑΣ. Μια ζωή πιονια. Εεεε ξυπνήστε ρε εεεε. Όλοι 2 μέτρα γη θα παρουμε. Φτάνει η φαγωμάρα. Κοιτάξτε όλοι να διορθοθουμε οι ίδιοι. Μας έχουν χωρίσει σε ομαδες έτσι τους συμφέρει, να είμαστε διχασμένη. Ξυπνήστε πριν ειναι αργα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτή είναι η μας. Δεν μας αφήνουν να εκφράσουμε την άποψη μας. Ευγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δε γνωρίζω αν τα πιτάνουμε ούλοι, πάντως την ορθογραφία την εκτελέσατε ΟΥΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ